Vedete celebre nu s-au căsătorit niciodată

În timp ce mulți oameni consideră căsătoria un rit de trecere în viață, există o mulțime de oameni care nu simt că trebuie să se căsătorească. Aceste vedete nu au spus „da' din diferite motive. Să aflăm de ce…

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis a fost iubită de nimeni altul decât Johnny Depp de peste zece ani. Cu toate acestea, cei doi nu s-au căsătorit de fapt, dar au avut copii împreună. Paradis a explicat situația în 2004:

„Nu am spus niciodată că nu vrem să ne căsătorim, dar nu suntem nici împotrivă, nici entuziasmați de acest lucru. Știi, s-ar putea să o facem pentru copii într-o zi. Dar suntem mai mult decât căsătoriți: avem doi copii. Nu este ca și cum ar fi nevoie.'

Shonda Rhimes

Shonda Rhimes este creatorul mai multor seriale de succes precum Grey’s Anatomy, Scandal și How To Get Away With Murder. A ales să nu se căsătorească niciodată, deoarece simte că altfel „nu ar putea avea viața pe care și-a creat-o pentru ea'. Cu toate acestea, are trei copii.

Kristin Davis

Deși personajul ei Charlotte York din Sex and the City a petrecut majoritatea timpului căutând soțul perfect, în viața reală Kristin Davis nu a simțit aceeași nevoie. Nu s-a căsătorit niciodată, dar a adoptat o fiică pe nume Gemma Rose. Ea a spus că nu vrea să o împartă cu nimeni decât dacă este cu adevărat „cineva minunat'.

Greta Garbo

Actrița suedeză Greta Garbo a fost celebră în anii 1920 și 30 și a jucat în filme iconice precum Camille și Flesh and the Devil. A fost foarte aproape de a se căsători cu actorul John Gilbert, care în ultimul moment a renunțat. Ea a spus: „Eram îndrăgostită de el. Dar am înghețat. Mi-era teamă că îmi va spune ce să fac și să mă conducă. Întotdeauna mi-am dorit să fiu șef.'

Charlize Theron

Charlize Theron s-a întâlnit cu cântărețul trupei Third Eye Blind, Stephan Jenkins, timp de trei ani, înainte ca relația lor să se încheie. Apoi, a avut o relație cu actorul Stuart Townsend timp de opt ani, înainte de a trece la actorul Sean Penn. Ea și Penn au fost logodiți pentru scurt timp înainte de a se despărți. A adoptat trei copii pe cont propriu.

‘And Just Like That…’ TV show on set filming, New York, USA – 23 Jul 2021SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey este unul dintre cei mai de succes oameni din industria divertismentului. Ea a avut mai multe relații înainte de a se întâlni cu Stedman Graham și a început să se întâlnească cu el în 1986. Perechea este împreună de atunci și s-au logodit în 1992. Cu toate acestea, nunta nu a avut loc niciodată, deși sunt încă fericiți împreună. Nu au copii.

Coco Chanel

Coco Chanel a fost unul dintre cei mai renumiți designeri de modă din lume al căror brand domină și astăzi industria. Ea a fost amanta ofițerului francez de cavalerie Etienne Balsan și mai târziu a avut o aventură cu prietenul său, căpitanul Arthur Edward Chapel. Coco nu s-a căsătorit niciodată și nu a avut niciodată copii, deși a avut grijă de fiul surorii sale după ce sora ei a decedat.

Eva Mendes

Eva Mendes a avut o relație cu regizorul George Augusto, între 2002 și 2010. Ea l-a cunoscut ulterior pe Ryan Gosling în timp ce filma The Place Beyond The Pines în 2011. Au fost împreună de atunci, dar nu s-au căsătorit. Au împreună două fiice, cea mai mare născută în 2014 și a doua în 2016.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete