Vedete care mizează pe naturalețe. Ele nu își schimbă culoarea părului

Cea mai simplă modalitate pentru a-ți schimba look-ul este vopsirea părului într-o altă culoare.

Acest truc este la îndemâna oricui, însă există și persoane care nu apelează la această modalitate pentru a-și schimba imaginea. Astfel, o serie de vedete internaționale mizează pe naturalețe și aleg să își poarte părul în nuanțele cât mai apropiate de culoarea lor de bază. Pentru multe celebrități, culoarea părului a devenit o semnătură, motiv pentru care refuză să își vopsească părul în alte culori, potrivit bustle.com. Chiar dacă au mai avut momente în care au făcut schimări dramatice, aceste vedete au revenit rapid la culoarea lor naturală, considerând că aceasta li se potrivește cel mai bine.

Vedete care nu își schimbă culoarea părului

1. Paris Hilton

Paris Hilton este celebră pentru părul ei blond, iar vedeta nu are nici cea mai mică intenție să își schimbe culoarea părului. Această culoare i se potrivește perfect și îi completează imaginea.

2.Ashley Tisdale

Ashley Tisdale a experimentat de-a lungul timpului mai multe culori, însă nuanța de arămiu este cea care i se potrivește cel mai bine și la care refuză să renunțe.

3. Jessica Chastain

Jessica Chastain era nemulțumită în copilărie de părul ei roșcat, aceasta ieșind mereu în evidență din cauza culorii neobișnuite. Ajunsă la maturitate, vedeta se mândrește cu părul ei și nu își dorește să facă o schimbare în ceea ce privește culoarea acestuia.

4. Julianne Moore

Julianne Moore este o altă vedetă care se poate bucura de un păr roșcat natural. Vedeta a început să își vopsească părul abia în momentul în care au apărut primele fire albe, însă a optat tot pentru culoarea ei naturală.

5. Ed Sheeran

Ed Sheeran știe că părul roșcat face parte din farmecul lui, motiv pentru care nu renunță la această nuanță.

6. Nicki Minaj

Nicki Minaj și-a schimbat de foarte multe ori culoarea părului, apelând de fiecare dată la ajutorul perucilor. Vedeta are părul negru și strălucitor, iar o schimbare de look nu se numără printre planurile ei de viitor.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cele mai frumoase ținute „all black' de la „Viva! Party' 2017

Cătălin Crișan, planuri de nuntă. Artistul a anunțat când urmează să se căsătorească

Alessandra Stoicescu își comentează propriile ținute de la Viva! Party

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete