Vedete care au crescut în sărăcie: „Mi-am dat seama că nu era ceea ce îmi doream”

Este greu de crezut că Oprah Winfrey obișnuia să poarte saci de cartofi în loc de haine și că Halle Berry a locuit cândva într-un adăpost. Este ușor să presupunem că cele mai bogate vedete au avut întotdeauna o viață fără griji și că totul le-a fost dat pe tavă.

Cu toate acestea, acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr, deoarece aceste vedete știu exact cum este să fii flămând și sărac, scrie Bright Side.

Selena Gomez. Părinții Selenei Gomez au divorțat când aceasta avea 5 ani. Au avut probleme financiare, dar mama ei, Amanda, era hotărâtă să îi arate fiicei sale lumea, ducând-o la muzee și concerte. Bunicii cântăreței le-au sprijinit întotdeauna cum au putut, dar mama a vrut să facă totul pe cont propriu.

„Eram frustrată de faptul că părinții mei nu erau împreună, deoarece mama trebuia să aibă trei slujbe pentru a mă întreține. Rămâneam tot timpul blocați în trafic și căutam bănuți pentru a face rost de benzină pentru mașină”, își amintește Selena Gomez, potrivit sursei citată anterior.

Oprah Winfrey. Oprah Winfrey s-a născut în 1954 într-o familie săracă din Mississippi. Ea împărțea un singur prosop de baie cu frații ei vitregi și purta haine făcute din saci de cartofi. Bunica ei a sperat că va găsi „niște oameni albi buni când vei crește, care să te trateze bine, să te trateze frumos”. Mai târziu, a mers să locuiască cu tatăl ei, care a creat un mediu favorabil pentru dezvoltarea ei academică și socială.

Mark Wahlberg. Mark Wahlberg a crescut într-o familie săracă din Boston. A împărțit o cameră cu cinci dintre frații săi, iar traiul cu ei nu a fost ușor: “Aveai frați care erau adolescenți și făceau lucruri pe care le fac adolescenții, iar tu nu înțelegi ce sunt sau de ce le fac.”

Wahlberg a fost, de asemenea, un copil cu probleme. A fost acuzat, judecat și a făcut 45 de zile de închisoare. Ulterior, viața sa s-a schimbat și a devenit una dintre cele mai iubite vedete de la Hollywood.

„Mi-am dat seama că nu era ceea ce îmi doream. Ajunsesem în cel mai rău loc pe care mi l-aș fi putut imagina și nu am vrut să mă mai întorc niciodată. A trebuit să învăț să rămân pe drumul cel drept”, își amintește actorul, scrie Bright Side.

80th Golden Globe Awards – 2023 ArrivalsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Scarlett Johansson. Ea trăia într-o familie cu venituri mici, cu 4 copii, care trăiau din ajutoare sociale și se bazau pe asistența alimentară publică.

„În momentul în care eu și fratele meu geamăn am apărut, cred că mariajul părinților mei era foarte tensionat. Trăiam din ajutoare', își amintește frumoasa actriță.

Odată ce Johansson a împlinit 7 ani, mama ei a început să o ducă la audiții.

Kate Winslet. Kate Winslet a crescut într-o familie din clasa muncitoare, care a trebuit mereu să strângă cureaua. A fost nevoită să poarte haine de mâna a doua și pantofi la mâna a doua. Cu toate acestea, actrița a avut o copilărie fericită într-o familie iubitoare.

Halle Berry. Și ea este una dintre acele vedete care nu au crescut în puf. Actrița a venit la New York cu niște bani de pe urma unui contract de modeling pentru a începe o nouă viață. Încercarea nu a avut succes, așa că a apelat la ajutor acasă. Mama ei a refuzat să o ajute financiar, iar vedeta a încetat să mai vorbească cu ea pentru o vreme.

Actrița a fost nevoită să stea într-un adăpost pentru persoane fără adăpost.

„Este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-a făcut pentru mine, pentru că m-a ambiționat. Mi-a spus: ‘Dacă vrei să fii acolo, atunci fii acolo’. Trebuie să te descurci’. Și a trebuit să mă descurc. Viața în adăpost a fost o parte din această încercare”, a declarat Halle Berry.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete