Recunoști vedeta? S-a deghizat ca să își urmărească angajații: „Îmi era foarte frică să nu mă recunoască”

O cunoscută vedetă din România s-a transformat total! Este vorba despre Cristina Bâtlan, care deține compania de încălțăminte Musette! Ea s-a deghizat pentru a-și urmării angajații din fabrică, iar, la final, a avut parte de adevărate surprize.

Cristina Bâtlan a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV cum s-a transformat pentru emisiunea „Șef sub acoperire', care va începe în curând la Pro TV. Ea a trecut printr-o transformare radicală, s-a machiat și-a luat halatul de angajat și a trecut la treabă.

Cea mai mare frică a sa a fost să nu fie recunoscută de vreunul dintre cei care lucrează la fabrica ei. „Îmi era foarte frică. Să nu mă vadă, să nu mă recunoască. Nu mi-am dat niciodată costumul jos, mi-am intrat în rol perfect', a explicat Cristina Bâtlan în emisiunea „La Măruță'.

cristina-batlan-s-a-deghizat-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fără ca angajații ei să o recunoască, Cristina Bâtlan a muncit ore în șir la produsele sale. „Nu m-a bârfit nimeni. Îi iubeam oricum. Oamenii noștri sunt extraordinari, nu muncesc doar pentru bani. Ca să fii fericit ai nevoie de mai multe lucruri, și stând cu ei mi-am dat seama că vin acolo și fac totul cu mare drag', a mai spus Cristina Bâtlan.

Emisiunea „Șef sub acoperire' revine de săptămâna viitoare pe micile ecrane. Scopul proiectului este ca managerii unor companii de top din România să se deghizeze în angajați și să muncească cot la cot cu angajații, mai notează unica.ro.

Cristina Bâtlan a devenit cunoscută publicului larg după ce a devenit investitor în emisiunea „Imperiul Leilor' de la Pro TV, alături de Dan Șucu, Sebastian Dobrincu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete