Vedetă din România, tratată de o boală pe care nu o avea: „Mi-au pus un diagnostic greșit”

Fostă membră a trupei Class, Anca Badiu s-a tratat 10 ani de o boală pe care nu o avea. Cântăreaţa a povestit că medicii i-au pus un diagnostic greşit. La începutul anilor 2000, Anca Badiu era considerată una dintre cele mai frumoase cântăreţe din muzica românească.

Acum câţiva ani ea a decis să se retragă din viaţa publică din cauza unor probleme de sănătate care au epuizat-o. Aceasta a povestit la Antena Stars medicii i-au pus un diagnostic greșit și timp de 10 ani s-a tratat de o boală pe care nu o avea.

„La un moment dat, acum 10 ani, am avut niște crize în capul pieptului și aveam reflux gastro-esofagian. M-am dus la doctor doar că, ce să vezi? Mi-au pus un diagnostic greșit: hernie hiatală. Nu am avut pentru că am descoperit cu stupoare după 10 ani, după tratamente. Mi-au găsit o gastrită. Am făcut un tratament cu antibiotice. Am probleme cred că puțin cu fierea. Neavând această hernie hiatală, aveam probleme și cu gâtul, îmi veneau alimentele înapoi. Începând și dieta asta cu nutriționistul, am mâncat mai puțin. Deci diagnosticul a fost pus greșit', a declarat Anca Badiu.

Motivul pentru care a ieșit din viața publică

Pe lângă acest diagnostic greșit, artista a declarat că de ani de zile duce o luptă continuă cu depresia şi anxietatea. Problemele s-au ținut lanț și numeroasele kilograme pe care le-a luat în timp au demotivat-o și au împins-o și mai mult spre o lume din care îi era greu de ieșit. La un moment dat a reușit să slăbească mai mult de 20 de kilograme, însă moartea fratelui său a distrus-o. Mircea Badiu se afla în vacanță în Spania, însă a suferit un infarct și a fost găsit mort, în 2015, într-un parc din Spania.

„M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viața mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit și asta a declanșat o suită de stări, cum ar fi anxietatea și depresia severă. Apoi am urmat tratamentul cu anti-depresie câțiva ani buni, kilogramele în plus, izolarea, ceea a făcut deliciul presei. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc. Ba dimpotrivă.

Muzică fac și voi face întotdeauna, pentru că asta este ceea ce îmi place cel mai mult. Insă nu am simțit că este momentul să apar încă, deși am lucrat la piese noi. M-am retras pentru o perioadă, dar nu definitiv', a povestit Anca Badiu pentru revista Ciao.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete