Vedeta care nu poate reține zilele de naștere ale copiilor: “Trebuie să le caut pe Google”

Vedeta care nu poate reține zilele de naștere ale copiilor

Rolul de mamă nu este întotdeauna atât de ușor pe cât pare, iar situația se complică pe măsură ce în familie apar mai mulți copii. O vedetă a recunoscut că nu poate reține zilele de naștere ale copiilor și că de fiecare dată când trebuie să răspundă la această întrebare are nevoie de un răgaz pentru a căuta informațiile pe internet.

Poate părea ciudat, însă există situații în care memoria le joacă feste până și vedetelor. Mama a cinci copii, o vedetă a fost pusă în situația de a căuta în mediul online zilele de naștere ale copiilor și asta pentru că i-a fost imposibil să își amintească datele cu exactitate.

Vedeta care nu poate reține zilele de naștere ale copiilor

Katie Price este vedeta care nu poate reține zilele de naștere ale copiilor săi. Prezentatoarea mai multor emisiuni de televiziune a căutat pe Google datele de naștere ale celor mai mici copii. Scena a fost surprinsă în emisiunea ei “My Crazy Life”, în timp ce vedeta a abordat acest subiect împreună cu Kieran Hayler, fostul partener de viață. Totul a pornit de la stabilirea unui program de vizită, moment în care Kieran Hayler a realizat că în scurt timp va fi nevoie să se ocupe de zilele de naștere ale celor mici.

“Cum rămâne cu zilele de naștere ale copiilor? Sunt în vacanța de vară ceea ce înseamnă că eu voi lipsi.”, a spus Kieran Hayler.

În acel moment, prezentatoarea Katie Price s-a blocat preț de câteva secunde, după care a răspuns: “Când sunt zilele lor de naștere? Lasă-mă să caut pe Google.”

În urma căutărilor pe internet, Katie Price a aflat că ambii copii urmează să își sărbătorească ziua de naștere în luna august. Vedeta este mama a cinci copii, ea fiind căsătorită de trei ori.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Katie Price.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Miley Cyrus nu își dorește copii! Care este motivul artistei?

Simona Gherghe, despre viața cu doi copii: „A fost un pic dificil la început, trebuie să recunosc'

Actrița Diane Keaton „a fost singură întreaga ei viață'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete