Vedeta care a făcut 2 avorturi în același an: “Nu a fost ceva ce mi-am dorit, dar…”

Avortul reprezintă o experiență traumatizantă pentru orice femeie și puține dintre cele care trec printr-un astfel de moment reușesc să găsească puterea și să vorbească despre acest lucru. O cunoscută actriță a dezvăluit că a făcut 2 avorturi în același an, menționând și motivele care au determinat-o să ia o astfel de decizie.

Era la începutul carierei, motiv pentru care nu era pregătită să devină mamă, așa că în anul 1993, actrița Alyssa Milano a făcut două avorturi. Vedeta a vorbit într-un interviu despre experiența sa.

“Am știut că în acel moment nu eram pregătită să devin mamă, așa că am ales să fac un avort. Am ales. A fost alegerea mea și a fost alegerea corectă pentru mine.”, a spus Alyssa Milano, potrivit huffpost.com

Vedeta care a făcut 2 avorturi în același an

Alyssa Milano a rămas însărcinată pentru prima oară când avea doar 20 de ani și încerca să își construiască o carieră în domeniul cinematografiei. Imediat cum a aflat că este însărcinată, vedeta a luat decizia de a face avort, însă la doar câteva luni distanță,  actrița a aflat că este din nou însărcinată, chiar dacă folosise măsuri contraceptive.

“Ei îți spun că pastilele sunt eficiente 99%, dar cu toate astea, câteva luni mai târziu am aflat că sunt însărcinată din nou. Am făcut ceea ce știam că trebuie făcut pentru a preveni o sarcină și tot am rămas însărcinată. Așa că, încă o dată, am luat decizia corectă de a întrerupe sarcina. Nu a fost o alegere simplă. Nu a fost ceva ce mi-am dorit, dar a fost ceva de care aveam nevoie, la fel ca orice altă procedură medicală.”, a adăugat actrița.

Alyssa Milano a mărturisit că deși știa că alegerea pe care a făcut-o este care corectă la momentul respectiv, în sufletul ei se ducea o luptă continuă, având în vedere că atitudinea ei era în contradicție cu religia creștină în care fusese botezată.

Pe măsură ce anii au trecut, Alyssa Milano a reușit să își construiască o carieră de succes, iar astăzi, la 46 de ani, vedeta este căsătorită și are doi copii. Vedeta s-a alăturat femeilor care luptă pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Alyssa Milano.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Șerban Copoț a renunțat temporar la muzică, pentru copiii săi

Dan Badea, despre rolul de tată: „Nu te pregătește nimeni pentru ce va urma!'

Cum a ajuns Bianca Brad model? „Nu am fost lansată în lumea modei de Zina Dumitrescu, așa cum se vehiculează'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete