Valentina Pelinel dezvăluie secretul căsniciei cu Cristi Borcea: „Asta ne-a unit foarte tare”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează o familie de patru ani. Aceștia au doi copii împreună, iar recent, fostul model a dezvăluit secretul căsniciei lor.

Valentina Pelinel este mama a trei copii și căsnicia cu Cristi Borcea înflorește de la zi la zi. Ei petrec foarte mult timp împreună și nu au timp să se plictisească.

„Nu le uiți, (n.r. primele întâlniri) dar să știi că noi, cumva, am menținut fiorii în relația noastră. Petrecem mult timp împreună, nu ne plictisim unul de celălalt, facem chestii împreună. Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: Asta este, e chimie!', a declarat Valentina Pelinel pentru EGO.

Frumoasa blondină a mărturisit că relația lor a început cu momente dificile, iar acest lucru, susține ea, i-a unit și mai mult. Au văzut că se pot baza unul pe celălalt și dacă au putut trece peste perioada în care fostul acționar al clubului Dinamo a fost închis, vor putea trece peste orice obstacol.

„Da, este clar că este sufletul meu pereche! E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău. La noi a fost invers. Cred că și asta ne-a unit foarte tare pentru că ne-am dat seama că ne putem baza unul pe celălalt și că încrederea e foarte importantă. Noi ne-am acordat încredere și respect unul altuia. Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună.

Nu cred că este nimic care trebuie să fie făcut musai sau, orice s-ar întâmpla, e bine să lași lucrurile să decurgă lin. Avem tabieturile noastre pe care le respectăm. Împreună avem tabieturi, seara ne place, indiferent de cât de grea sau lungă a fost ziua, să stăm pe terasă amândoi, să povestim despre cum a fost ziua, să ne sfătuim, să vorbim de chestii personale, chestii de business, orice. Adică rămânem noi doi, copiii se culcă și dezbatem firul în patru', a mai spus fostul model, pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete