Valentina Pelinel dezvăluie cerința soțului ei înainte de a le avea pe gemene: „Vreau o…”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste. Ei au împreună trei copii frumoși, un băiat și două fete gemene, iar bucuria de a fi o familie împlinită o trăiesc din plin. Înainte de a le naște pe gemene, Cristi Borcea i-a spus Valentinei cea mai mare dorință a lui.

Valentina Pelinel a oferit recent un interviu în care a dezvăluit cum îi este viața de când este mămică de trei copii. Aceasta a renunțat la cariera sa de model, însă nu regretă nimic, deoarece are timp să se dedice familiei.

„Cred că toate se fac la timpul lor, trebuie să știi să te retragi în glorie. Simți când familia trebuie să ocupe primul loc în viața ta. După, le îmbini frumos, afaceri, copii și toate cele. Dar nu poate să fie cariera pe primul loc întotdeauna, atunci sacrifici viața de familie. Trebuie să existe un echilibru, ca în toate, de fapt. Iar acum ce să mă împlinească mai mult? Ce prezentare, ce poze, ce ședință foto, ce reclame? Să îmi văd copiii fericiți, asta contează. Sunt niște schimbări după ce ești mamă', a declarat Valentina Pelinel pentru EGO.

Fostul model a vorbit și despre dorința lui Cristi Borcea înainte de a le avea pe gemenele Rania și Indira. Aceștia îl aveau pe Milan și fostul acționar al clubului Dinamo i-a spus soției sale că își mai dorește o fetiță care să semene cu ea. Ei bine, dorința i-a fost îndeplinită și au fost binecuvântați cu două fete, una seamănă cu Valentina Pelinel, cealaltă cu Cristi Borcea.

„Rania seamănă cu Cristi, dar are ochii mei. Indira seamănă cu mine, dar are ochii lui Cristi. Sunt total diferite. După ce l-am avut pe Milan și eu îmi mai doream copii, el a zis: Neapărat să îmi dea Dumnezeu o fată să semene cu tine. Vreau o Valentina mică! Să semene cu tine, dar, eventual, să fie mai tare ca tine. Să aibă ochii mei, care sunt albaștri!.

Și uite că ne-a dat Dumnezeu chiar două. I-am zis: Uite că tu ai cerut una ca mine, iar eu am primit una ca tine!. Fix așa a ieșit. Mereu îmi zice: Ea e Valentina mică! Dar are ochii albaștri, tu nu îi ai!. Sunt total diferite, chiar și la caracter, la tot. Rania e cea care își alege hainele și accesoriile, Indira e liniștită, nu face alegeri de acest gen', a mai spus Valentina Pelinel, pentru sursa citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete