Valentina Pelinel a împlinit 39 de ani! Prima fotografie de la aniversarea fostului model!

Valentina Pelinel

Duminică, 8 decembrie, fostul model Valentina Pelinel a împlinit 39 de ani! Da, nici nouă nu ne vine să credem!

Vedeta și-a celebrat aniversarea alături de cele mai importante persoane din viața ei, soțul, Cristian Borcea (49 de ani), și cei trei copii ai lor, un fiu și două fiice, Milan (3 ani) și gemenele Indira și Rania (9 luni).

Valentina Pelinel a împlinit 39 de ani! Prima fotografie de la aniversarea fostului model!

În fotografia publicată pe contul personal de Instagram al fostului model, Valentina își ține fiul în brațe, iar, în stânga ei, omul de afaceri care-i este soț le ține în brațe pe gemenele lor, Indira Maria și Rania Maria.

Imaginea în GALERIA FOTO!

În spate, prinse de draperii, sunt vizibile baloanele cu mesajul „Happy 39th birthday”, iar, pe masa din fața lor, vedem un tort pe care este desenat un chip, iar, în stânga lui, un buchet imens de flori.

În descrierea imaginii, Valentina a scris: „Familie, iubire, binecuvântări”.

„Binecuvântarea de a avea bărbatul iubit lângă mine este un dar pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi”

„Eu sunt o persoană care vede mereu lucrurile în aspectele lor pozitive. Și aleg întotdeauna să îmi construiesc viața conform valorilor mele.

Buna dispoziție, umorul și echilibrul sunt stări pe care le cultiv în fiecare zi. Sunt un om fericit pentru că îmi construiesc fericirea, nu pentru că aștept ca lucrurile să se așeze.

Binecuvântarea de a avea bărbatul iubit lângă mine este un dar pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi.

Am așteptat mult timp acest moment și suntem recunoscători pentru tot ce avem de trăit împreună de acum încolo”, mărturisea Valentina Pelinel, în urmă cu ceva timp, potrivit DC News.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, iar, pe 30 septembrie 2019, cuplul s-a cununat religios în Ungaria.

Omul de afaceri are, în total, nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii: Alexandru și Gloria. De asemenea, fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo mai are un copil dintr-o altă relație extraconjugală.

Din mariajul cu Valentina Pelinel, omul de afaceri are un fiu, Milan, și fiicele gemene, Indira și Rania.

Foto: Instagram

Citește și:

Celebrul artist și-a cerut public iertare soției și familiei după ce a fost fotografiat beat în compania unei colege de muncă

Ilinca Vandici vorbește în premieră despre cel mai mare rău pe care i l-a făcut un bărbat în viața ei

Au renunțat la cosmeticele scumpe! Ce trucuri de înfrumusețare folosesc Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete