Valentin Sanfira, despre accidentul din Italia. Cât a costat operația și cum l-au ignorat medicii

În exclusivitate „La Măruță', Valentin Sanfira a vorbit despre coșmarul vieții sale. Interpretul de muzică populară a plătit 10.000 de euro pentru a fi operat în Italia.

O țară întreagă a trăit cu sufletul la gură confesiunile emoționante ale lui Valentin Sanfira, un cunoscut artist din România. Acesta a vorbit în direct, La Măruță, despre accidentul cumplit pe care l-a suferit în Italia. 

O perioadă destinată relaxării s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru cântărețul de muzică populară: „Am plecat și noi trei zile într-o vacanță scurtă în Italia', a început acesta. Însă destinația aleasă nu a fost cel mai sigur loc pentru un concediu: „Se circulă dezastruos! Nu-ți dă nimeni prioritate', a declarat Valentin stupefiat. 

În exclusivitate La Măruță, artistul a relatat toată experiența sfâșietoare: „Eu am venit pe drumul meu cu prioritate și un domn cu o dubă neagră a tăiat curba. Pe partea mea dreaptă erau mașini parcate neregulamentar, jumătate din stradă era ocupată de mașini parcate. În momentul în care el a tăiat curba, eu m-am ferit, un pic am tras de scuter și m-am agățat de o oglindă de la mașinile parcate. În momentul ăla, m-a aruncat pe stradă, am căzut direct cu capul pe asfalt. Dacă nu aveam cască… muream pe loc!', a spus Valentin în fața unei țări întregi. 

Valentin Sanfira spitalSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Mai mult decât atât, invitatul lui Cătălin Măruță a vorbit despre teroarea pe care a simțit-o în momentul accidentului: „Într-o fracțiune de secundă, viața îți trece prin fața ochilor'. Pe lângă durerea sufletească, Valentin a fost nevoit să o înfrunte și pe cea fizică: „Am căzut cu șoldul pe asfalt și scuterul mi-a căzut exact pe picior și s-a frânt femurul. Capul femural s-a rupt pe loc'

Totuși, chinul nu s-a terminat odată cu întâmplarea nefericită. Adevăratele momente de groază au avut loc după: „M-au ținut aproape patru zile cu durere în spital și nu voiau să mă opereze. Ziceau că ei operează în funcție de urgențe și că la mine nu este o urgență și că pot să stau așa. Stăteam cu piciorul rupt, Codruța plângea pe holurile spitalului', a povestit Valentin Sanfira, sub privirea înlăcrimată a soției. 

În urma unei operații ce a costat 10.000 de euro și după două săptămâni de spitalizare, artistul s-a putut întoarce acasă, în România, unde a avut parte de un tratament profesionist din partea medicilor.

„Doar operația a fost 10.000 de euro. Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat. Am sunat la bancă să le apară banii în cont imediat. Nici nu ne-au spus, au spus seara – s-ar putea ca mâine după-amiază să te operăm, dar să avem banii în cont – am sunat-o pe doamna director de la bancă.

A durat 30 de minute, nu a fost ceva complicat', a declarat Valentin Sanfira în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Și a continuat: „Eu 40 de minute am stat în fibrilații, am început să țip, Codruța s-a certat cu toată lumea și voiau să cheme carabinierii. Le-am zis să sune la Ambasada României, voiam o soluție. Atunci au venit și mi-au dat un calmant, credeam că am să mor fiindcă nu mai puteam să respir din cauza panicii. Nimeni nu-mi spunea nimic'.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete