Valentin Dragnea, căsnicie sub semnul întrebării: „Stau separat de doi ani”

Valentin Dragnea, fiul politicianului Liviu Dragnea, ar putea să divorțeze în curând. Potrivit unor surse, soția sa, Gina, l-ar fi înșelat cu nașul lor de cununie.

Potrivit Click!, soția lui Valentin Dragnea s-ar fi întâlnit cu cel care le-a fost părinte spiritual și au fost stârnite câteva zvonuri. Fiul politicianului a aflat, iar acest lucru a dus la multe tensiuni în căsnicia lor. După cum scrie sursa citată, cei doi nu s-ar mai înțelege de foarte multă vreme, iar discuțiile dintre ei sunt constante. Se pare că relația Ginei cu nașul lor ar dura de doi ani.

„Problemele din relație au început încă de la începutul căsniciei. Ei stau separat de doi ani, el s-a ocupat de afacerile familiei. Ea stă singură în București, nu mai vrea să se ducă unde stă el. El e la casa lui Dragnea. Nu se mai comportă că un cuplu normal.

Ea ar avea o relație de aproape doi ani cu nașul. Se plânge de bărbatul ei, se certau grav. În ultima vreme a fost cu certuri urâte, în public', au dezvăluit surse pentru Click!.

Din nefericire, certurile lor ar fi fost auzite și de vecini, iar întreaga familie cunoaște situația dintre ei.

„Situația se știa în familie, poate e ceva nou pentru public. I-au văzut și vecinii cum s-au certat în scara blocului. El e foarte orgolios, nu o să o ierte, mai ales acum că s-a aflat totul public. Sunt în pragul divorţului', a mai spus sursa din apropierea familiei politicianului.

Valentin Dragnea și Gina s-au căsătorit acum patru ani. Nunta lor a fost una fastuoasă cu sute de invitați. Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de cântăreți celebri, printre care și Marcel Pavel.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete