Văduva lui Leo Iorga, primele declarații despre noua relație: „Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu”

Paula Iorga face primele declarații despre relația pe care o are cu Aurel Dincă, artist de muzică rock. Văduva lui Leo Iorga și-a refăcut viața la trei ani de la moartea soțului ei.

După o perioadă în care a suferit cumplit, Paula Iorga a avut curajul să primească în viața ei un alt bărbat. Văduva regretatului Leo Iorga este într-o relație de puțin timp cu Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton.

„Treburile mele personale rămân treburile mele personale. Viața mea privată nu face subiectul unei mediatizări, pentru că ce a fost, a fost și ce va fi, va fi. Sunt foarte bine, rugăciunile mele au fost ascultate. Eu sunt o femeie credincioasă, nu sunt habotnică. Doar ce am fost la mormântul soțului meu pentru că imediat se fac trei ani de când nu mai este, am aranjat acolo și arată foarte bine. Leo va rămâne Leo forever, soțul meu, marea mea dragoste de 30 de ani, tatăl copiilor mei', a mărturisit Paula Iorga, soția lui Leo Iorga, pentru Spynews.

Paula și Aurel Dincă se cunosc de foarte mult timp și sunt împreună de doar câteva luni. Partenerul văduvei lui Leo Iorga face parte tot din lumea artistică.

„De acum înainte habar n-am unde se va îndrepta viața mea, dar cert este că în momentul de față sunt fericită, Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și să-mi aducă în viața mea o persoană potrivită și care nu știam care va fi, nu suntem de mult timp împreună, ne cunoaștem de mult timp, dar nu suntem de mult timp împreună, clar nu se cuvenea. Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu, fiind colegi de breaslă. Totul s-a concretizat anul acesta, cam spre vară', a mai zis Paula Iorga.

Paula-Iorga-si-Leo-Iorga-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Înainte de a începe o relație cu Aurel, Paula Iorga a mers la preot pentru a cere o binecuvântare. „Eu sunt credincioasă și nu pot să fac chestiile pe care le face generația tânără (…) Pentru mine a contat să avem o binecuvântare, eu sunt credincioasă, iar pentru că am dorit să fie o relație binecuvântată, am dorit acest lucru pentru suflețelele noastre', a mai zis soția lui Leo Iorga.

Paula Iorga a mers împreună cu noul partener la mormântul lui Leo Iorga. Văduva regretatului artist consideră că a fost o coincidență ca Aurel Dincă să aibă aceeași meserie precum fostul soț.

„Chiar am fost împreună la mormânt la el, la regretatul meu soț, Leo Iorga, și i-am dus flori, am aprins lumânări. El a considerat că e corect și normal să-i ducă un omagiu, e evident că pe undeva există o contradicție între conștință-suflet, că nu se simte cu nimic vinovat atâta timp cât nu am avut absolut nimic înainte ca el să treacă în neființă, totul s-a întâmplat după. Dumnezeu ne-a adus împreună pentru că am avut același tip de rugăciune pentru un om potrivit, coincidența a făcut ca ei doi să fie colegi de breaslă, probabil că ăsta e destinul meu, habar n-am', a mai transmis Paula Iorga.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete