“Vaccinați-vă!!!” spune familia îndoliată a unui activist anti-vaccin care a murit luni de COVID

Familia bărbatului care îi batjocorea pe toți cei care susțineau vaccinarea a transmis pe internet: “Nu faceți aceeași greșeală!'

David Parker, 56 de ani, a postat zeci de comentarii pe Facebook batjocorind vaccinul dar și pe cei care credeau în imunizarea prin vaccinare. Spunea că este un studiu „experimental',  că se fac experimente pe oameni, dar doar câteva săptămâni mai târziu s-a îmbolnăvit de virus și a murit în spital.

Rudele bărbatului, profund șocate de moartea fulgerătoare a acestuia, pledează astăzi pentru toți scepticii sfătuindu-i “să-și lase îndoielile deoparte și să obțină vaccinul”.

Prietenul său apropiat Steve Wignall a spus: „Familia sa este devastată, erau foarte apropiați și se iubeau… Ce păcat! Dar, în ciuda pierderii lor teribile, ar dori să se știe că încurajează pe toată lumea să se vaccineze, pentru că nu vor ca alții să sufere așa cum suferă ei acum.'
David fusese managerul unui club extrem de popular în Catterick Garrison, North Yorkshire, timp de zece ani.

Bărbatul nu credea în vaccin

De la începutul pandemiei, David a postat sute de mesaje criticând vaccinul, guvernul, mass-media și companiile farmaceutice.

Într-o postare pe Facebook a spus: „Simt nevoia să postez informații aici pentru persoanele care nu primesc o altă latură a poveștii din cauza faptului că mass-media nu este imparțială. Când se cercetează cine finanțează mass-media? Vă spun eu: companiile farmaceutice. Cine știe cine are dreptate sau greșește? Dacă mă înșel, voi ridica mâna sus, dar nu voi rămâne tăcut.'
El a adăugat: „Încă nu sunt de acord cu acest vaccin experimental până când nu sunt disponibile mai multe informații despre efectele pe termen lung'.

Câteva săptămâni mai târziu, s-a îmbolnăvit după ce a contractat virusul și a fost dus la Spitalul Memorial Darlington. El a murit luni, în ciuda faptului că era în perfectă formă înainte să se îmbolnăvească și nu avea condiții de sănătate secundare.
Colegul lui, care s-a îmbolnăvit de Covid în aceeași perioadă spune că: „Nu credea în vaccin și nu voia să se vaccineze, sincer, nu-l puteam face să se răzgândească. „Am lucrat amândoi în bucătărie la bar, și am fost amândoi expuși virusului în același timp și amândoi ne-am îmbolnăvit în același timp. A trebuit să mă internez în spital. Dar diferența este că am reușit să mă recuperez suficient pentru a reveni la muncă după 10 zile și după trei teste negative, în timp ce situația lui David s-a agravat. Eu am și alte probleme de sănătate, dar Dave nu a avut. El plimba câinele de trei ori pe zi și a fost în formă maximă. Este cel mai tragic și îngrozitor lucru care i s-a întâmplat unui tip absolut minunat.”

Foto: Facebook

Citeste și:

Chisturile ovariene: când apar, de ce apar, ce simptome dau și cum se tratează


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate