Vacanță cu surprize neplăcute pentru Ilie Năstase: „S-a simțit rău și a decis să…”

Ilie Năstase și soția lui au mers într-o scurtă vacanță în Turcia. Din nefericire, aceasta nu a avut un deznodământ fericit, deoarece la întoarcere în țară, fostul jucător de tenis s-a simțit rău și în urma unui test PCR a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Ioana și Ilie Năstase au ales să petreacă un sejur relaxant în Istanbul mai ales în urma scandalului cu Ciprian Marica. Cei doi s-au întors din magnificul oraș cu vești proaste. Noul coronavirus se pare că a pus stăpânire pe organismul lor și i-a băgat în izolare timp de 14 zile așa cum prevede legea.

„Cei doi au venit din Turcia, din Istanbul mai exact, una dintre destinațiile lor preferate, dar din păcate, așa cum vă spuneam finalul nu a fost dorit de niciunul dintre ei. Asta după ce, Ilie Năstase s-a simțit rău și a decis să se testeze. Din păcate, testul a ieșit pozitiv, de asemenea, și Ioana este infectată cu acest virus. Din primele informații pe care le avem, Ilie Năstase nu are simptome foarte grave, din fericire a făcut o formă ușoară a bolii”, a transmis redacția Antena Stars.

Acum ceva timp s-a zvonit că Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit. Aceste speculații au apărut în urma unor declarații pe care soția fostului tenismen le-a făcut în mediul online.

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele. Răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!', a scris Ioana Năstase pe contul său de Facebook în urmă cu ceva timp.

Cu toate acestea, cei doi sunt încă împreună la bine și la greu și se susțin reciproc atunci când anumite obstacole le apar în cale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete