Vă mai aduceți aminte de Mihaela Cernea? Cum arată și cu ce se ocupă fosta solistă a trupei Class?

În urmă cu mai bine de 25 de ani era una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Alături de trupa Class, ea a făcut furori în rândul tinerilor la sfârșitul anilor 90, intrând definitiv în galeria selectă a artiștilor de top din acea perioadă.

Ex-solista trupei, Mihaela Cernea, are 43 de ani, însă este neschimbată, afișând același look de puștoaică și o formă fizică de invidiat. În prezent, artista este o femeie împlinită, având o carieră de succes și o familie frumoasă. Este căsătorită cu pictorul Costin Craioveanu cu care are doi copii superbi: Leon (16 ani) și Leia (12 ani).

Deși nu se mai bucură de popularitatea din urmă cu 25 de ani, Mihaela Cernea este în continuare o prezență constantă în showbizul autohton. Cântăreața deține o școală de muzică unde pregătește micile talente, se ocupă de textele pieselor pe care le cântă fiul ei și este antrenor vocal la o şcoală de canto. Ocazional, când se reîntâlnește cu Vlăduţ şi Florin, doi dintre membrii fostei trupei Class, cântă la diverse evenimente.

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea' de la ProTv, Mihaela a declarat că este nevoită să țină pasul cu moda adolescenților. „Eu trebuie să țin pasul pentru că lucrez în studio. Am ore de canto cu foarte mulți puști de vârsta lor. Vin și îmi arată toate trendurile, vor să le cânte pe toate: rap, k-pop. Sunt la curent cu tot', a explicat ea.

Leon, fiul Mihaelei, vrea să fie toboşar, asemenea bunicului său, celebrul Mişu Cernea, iar artista îl susţine și este extrem de mândră de el. De altfel, Mihaela este cea care se ocupă de textele pieselor pe care le cântă băiatul. Recent, el a lansat împreună cu câțiva prieteni piesa „Bere fără alcool'.

La rândul lui, Leon a spus despre Mihaela că este o mamă permisivă, iar dacă ar fi fost de aceeași vârstă, cu siguranță ar fi făcut parte din aceeași gașcă.

Fiica Mihaelei, Leia, își dorește să devină pianistă, după cum a declarat în mai multe rânduri artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete