Ușa de la intrare în casă influențează viitorul locatarilor

Arta Feng Shui  a apărut cu circa 4000 de ani înainte de nașterea lui Hristos, fiind foarte bine cunoscută în Asia și, în ultimele decenii, a câștigat foarte mult teren și în vest. Principiul Feng Shui spune că ușa de la intrare în casă influențează viitorul locatarilor: 

Locuința, casa în sine, este un organism viu și are o influență directă asupra celor ce locuiesc acolo.  Aici, energiile sunt într-o permanentă schimbare, influențând în mod direct viața şi starea noastră, de sănătate sau de boală. Astfel, ușa de la intrare este „gura' acestui organism şi poate dezvălui secrete despre viitorul locatarilor, starea financiară și de sănătate, dar și despre starea de satisfacție a acestora. O usă principală prea mare seamănă cu o gură uriașă și poate provoca supărări, certuri și stări de tensiune între membrii unei familii, datorită faptului că în locuință pătrunde prea multă energie vitală Chi. Pentru a rezolva această problemă trebuie reduse dimensiunile ușii, astfel încât să fie corect proporționată în raport cu locuința. Un alt remediu ar fi amplasarea de o parte și de cealaltă a ușii a două statuete masive (lei sau câini, remediile specifice artei Feng Shui fiind câinii Fu) sau a două ghivece cu plante. Dimpotrivă, o uşă mică este asemenea unei guri prea mici și lasă să pătrundă în locuință prea puțină energie Chi, ceea ce îi face pe locatari să devină rezervați, timizi sau retrași. Dacă ușa locuinței dumneavoastră este mică, soluția ar fi montarea unei oglinzi pe margini și deasupra ușii. Foarte dăunător este şi conturul triunghiular al acoperişului unei clădiri imense sau al casei unui vecin care este îndreptat către uşa din faţă.

Apoi, dispunerea camerelor. Sufrageria nu este doar locul unde se servește masa, ci un loc al unei experiențe sociale în cadrul căreia oamenii comunică și își întăresc relațiile. Apoi, camera de zi este, în orice casă, locul de refugiu personal, unde se soluționează problemele iar stresul dispare, iar bucătăria este o parte vitală a casei, atât din punct de vedere al sănătății, cât și al bogăției. Realizarea unei bucătării echilibrate din punct de vedere Feng Shui nu doar va îmbunătăți starea de sănătate a membrilor familiei, ci va avea și un efect favorabil asupra prosperității acestora.

foto: Shutterstock

Citeste și:

Elementele FENG SHUI și semnificația lor

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate