Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 8-14 ianuarie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 8-14 ianuarie 2018.

BERBEC

În săptămâna 8-14 ianuarie 2018, sunt de subliniat câteva aspecte importante care privesc sectorul profesional. În această perioadă, vă puteți confrunta cu ipostaze inedite la locul de muncă. Puteți avea parte de reacții de respingere, de ostilitate, de marginalizare. Este o perioadă plină de încercări, în care vă veți confrunta cu situații aparent fără ieșire. Sfatul nostru este să încercați să nu vă războiți cu nimeni. Mai devreme sau mai târziu, veți fi obligați să colaborați cu acele persoane.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI 

TAUR

Contextul astral al săptămânii favorizează manifestarea unor reacții afective profunde. O revoltă interioară poate genera supărare, lacrimi. În această perioadă, se poate considera că sunteți victime. Nu este deloc exclus ca un partener – de afaceri, de cuplu – să vă pregătească surprize neplăcute. Această perioadă este dificilă mai ales pentru cei care au procese în derulare.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Contextul astral al săptămânii vulnerabilizează sectorul sănătății. Există un risc crescut de a dezvolta infecții. Nu tratați cu superficialitate nici măcar o simplă zgârietură, întrucât, pe acest context astral complicat, vă puteți trezi cu complicații inimaginabile. Un alt aspect de menționat în această perioadă îl reprezintă problemele materiale. pot avea loc discuții referitoare la moșteniri, la partaje.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI 

RAC

Numai în pielea voastră să nu fie nimeni săptămâna asta. Voi vă veți lovi în aproape toate încercările voastre de un mare NU. Vreți să divorțați, nu puteți. Vreți să vă împăcați, nu puteți. Vreți să semnați un contract, nu puteți. Vreți să vă recuperați niște bunuri în instanță, nu puteți, nu aveți probe, nu aveți martori. Sfatul nostru este ca, în ciuda acestor insuccese, să încercați să nu complicați sau să agravați relațiile parteneriale. Nici cele de cuplu, dar mai cu seamă cele de afaceri. Relațiile de afaceri s-ar putea strica acum definitiv.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 8-14 ianuarie 2018, astrele vă predispun la stricăciuni și pagube datorate modificării sau reparării unor elemente casnice și domestice. Vi se strică centrala termică, instalația electrică, vi se sparge vreo țeavă și e nevoie să chemați personal autorizat să efectueze reparațiile. Atenție, însă, ca cel care vine să repare, să nu strice altceva. Contextul astral favorizează și pagubele de acest gen. Dacă nu sunt urgențe, amânați reparațiile. Dacă sunt urgențe, supravegheați cât de corect este aceasta efectuată.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 8-14 ianuarie 2018, sunt favorizate duelurile: în idei, în informații, în cunoștințe. Având sprijinul astrelor, puteți ieși învingători. Nu veți putea fi manipulați și păcăliți, în schimb, voi puteți manipula fără probleme. Mare grijă, însă, să nu depășiți măsura. Nu vă lansați în acuzații nefondate care, la un moment dat, ar putea fi folosite împotriva voastră.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În perioada care urmează, veți afișa o imagine nouă, foarte plăcută în ochii celor cu care veți intra în contact. Veți da dovadă de multă sensibilitate, de mult bun-gust, de cochetărie, pe scurt, veți afișa o imagine demnă de admirat. Pe de altă parte, însă, vechile nemulțumiri vor reveni și nu vă vor da pace. Veți căuta soluții, vă veți gândi chiar să intentați procese să vă recuperați bunuri.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 8-14 ianuarie 2018, voi veí fi alimentați de energii subtile al căror rost este acela de a vă induce tot felul de idei, unele rezonabile, aplicabile, altele iraționale. Aveți gânduri de mărire, vă doriți funcții înalte doar pentru a vă anula un complex de inferioritate. Poate, la un moment dat, v-ați compromis, ați făcut niscaiva greșeli sau poate constatați că persoanele din jurul vostru nu vă apreciază la adevărata voastră valoare. O funcție de conducere ar fi pentru voi o confirmare a faptului că sunteți o persoană de valoare.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna 8-14 ianuarie 2018 este una bună pentru voi. Aveți mai puține sarcini de rezolvat la serviciu, sunteți mai degajați, mai lipsiți de griji, mai veseli și dispuși să participați la activități sociale. Imaginea vă preocupă mai mult decât de obicei. Atenție dacă desfășurați activități sportive. Contextul astral vă predispune la situații vecine cu pericolul. Același context astral vă face să fiți mai îngândurați, să tot reveniți asupra unor subiecte care vă macină.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 8-14 ianuarie 2018 vine cu succese răsunătoare pentru voi dacă sunteți implicați în activități care se desfășoară public. Sunteți bine văzuți, sunteți aplaudați, vi se recunosc meritele. Tot în această săptămână, vi se vor dezvălui secrete, veți afla de trădări, unele persoane vor fi demascate. Este foarte important să intrați în posesia acelor adevăruri.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

PEȘTI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal