Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 7-13 septembrie 2019

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 7-13 septembrie 2019

Săptămâna 7-13 septembrie este dominată de tranzitele prin Fecioară care vor avea un impact puternic asupra întregului peisaj astral. Iată care sunt previziunile Uraniei pentru intervalul 7-13 septembrie 2019.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 7-13 septembrie 2019

BERBEC

Berbecii pot lua legătura cu persoane sau instituții din străinătate, iar cei mai îndrăzneți dintre ei chiar pot lua decizia de a face o scurtă deplasare în afara țării. Între 7 și 10 septembrie, acești nativi își pot ieși din fire și pot da naștere unor conflicte, mai ales dacă lucrează într-un colectiv.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Taurii sunt preocupați de sectorul financiar în această săptămână și se află în căutarea celor mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor apărute în această zonă. Vor fi confuzi cu privire la o anumită acțiune în care au avut foarte mare încredere și care acum pare că a intrat în criză.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

Gemenii se pot aștepta ca în perioada imediat următoare să fie chemați pentru a da explicații în fața unor instituții. După 10 septembrie, cei născuți în această zodie vor simți nevoia de schimbare, de împrospătare a impresiilor și convingerilor cu argumente noi, cu speranțe sau cu perspective care să-i motiveze.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI.

RAC

După o perioadă de așteptare, Racilor li se va face, în sfârșit, dreptate la locul de muncă. Mai mult decât atât, urmează o săptămână a rezolvărilor pentru acești nativi, aceștia făcând demersurile necesare pentru a rezolva o  chestiune de ordin medical.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI.

LEU

Obligațiile de la locul de muncă li se vor părea din ce în ce mai dificile Leilor și chiar vor ajunge să îi pună în mare dificultate. Se mobilizează greu să rezolve anumite lucruri, iar pentru ei, săptămâna stă sub semnul stresului, enervării și lipsei de energie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI.

FECIOARĂ

Fecioarele vor încerca să controleze o relație afectivă, dar li se va părea foarte greu să ducă la capăt această sarcină. Atitudinea lor în raport cu acest subiect va stârni replici, riposte sau contradicții din partea celor dragi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI.

BALANȚĂ

Balanțele vor primi, la începutul săptămânii, o serie de informații valoroase care țin de desfășurarea unor concursuri sau examene la care își propun să participe. Între 7 și 10 septembrie, acești nativi vor fi presați de cei din familie, iar acest lucru le va afecta în mod puternic viața.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI.

SCORPION

Scorpionii întâmpină dificultăți la capitolul comunicare în perioada ce urmează. Dacă vor fi puși în situația de a învăța anumite lucruri, cei născuți în această zodie se vor lovi de nenumărate piedici care vor face aproape imposibil tot acest proces.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor fi nevoiți să facă demersuri pentru a lămuri o încurcătură fiscală. În următorul interval pot să apară mai multe restricții financiare, limitări ale cheltuielilor sau chiar nevoia de a face plăți.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI.

CAPRICORN

Capricornii au mereu tendința de a reacționa impulsiv, mai ales atunci când situația nu este în favoarea lor. Motiv pentru care, în perioada ce urmează,  acești nativi vor face eforturi mari pentru a privi astfel de situații în mod obiectiv și pentru a trata totul cu calm.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii își vor da seama cât de important este sprijinul prietenilor. Vor primi un sfat valoros din partea unei persoane apropiate lor. Acești nativi traversează o perioadă dificilă, se confruntă cu o stare interioară apăsătoare și își vor găsi cu greu motivația necesară pentru a face anumite lucruri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Peștii sunt hotărâți să nu mai tolereze derapajele unor cunoștințe care întrec măsura sau care au reacții deplasate. Vor lua măsuri în acest sens, în special în relația cu prietenii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI.

Foto: captură libertatea

Citește și:

Horoscop septembrie 2019. Sfatul lunii: Poartă-te cu ceilalți așa cum ai vrea să se poarte ei cu tine!

5 zodii infidele. Duc o viață dublă și ajung să își rănească partenerul de viață!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop