Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.roIată previziunile pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018.

BERBEC

În săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018, aveți posibilitatea să primiți informații din străinătate. Cei mai tineri dintre voi iau în calcul mutarea dincolo de granițele țării. Cei maturi au probleme legate de imagine și carieră, provocate de o competiție profesioală, socială sau chiar politică. Contextul astral favorizează problemele și animozitățile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna aceasta sunteți copleșiți de situații complicate cărora nu le puteți da de cap prea ușor, de concluzii dezamăgitoare față de oameni și idei. Aveți tendința de a a abandona proiectele care vă ridică prea multe piedici sau față de care nu mai manifestați prea mult entuziasm. În sectorul profesional, se vor da pe față anumite rivalități.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018 este marcată de imposibilitatea obținerii unui bun material, un avantaj sau unei sume de bani la care ați avea tot dreptul de la o persoană sau de la o instituție. Contextul astral vă predispune la reevaluarea principiilor de viață, a dorințelor sau a metodei de a pune în aplicare un proiect. La urechile voastre ajung vești destabilizatoare sau uimitoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna aceasta, vi se oferă șansa de a găsi ușor niște căi legale pentru a remedia o neregulă. Contextul astral favorizează obținerea de venituri suplimentare, majorări salariale. Nu la fel de strălucit veți sta în plan sentimental. Se amplifică conflicte mai vechi cu partenerul de cuplu, fie din cauza lipsei voastre de încredere în propriile forțe, fie ca urmare actelor de intimidare ale partenerului.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018, veți fi în căutarea aventurii, a poveștilor de dragoste extavagante fără să vă intereseze neapărat seriozitatea relației. Cât despre nativii aflați deja înt-o relație, acestea vor avea parte fie de surprize neplăcute, fie de evoluție scăpată de sub control a unor conflicte. La locul de muncă, aveți motive de nemulțumire și sunteți în așteptarea unor evenimente care să tranșeze o situație incertă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018, relațiile sentimentale se află în declin. Unele se pot rupe ca o consecință a faptului că nu comunicați, nu aveți activități comune. Partenerii de viață se vor simți uitați, neglijați, ignorați. Sfârșitul de săptămână vă va prilejui ocazia de a afla un secret sau un detaliu care vă va ajuta să vă explicați anumite situații.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta va fi plină de provocări pentru voi. Din fericire, însă, contextul astral favorizează reacțiile adecvate în fața acestora. Sfârșitul de săptămână vine cu chef de aventuri, de trăiri intense. Unii dintre voi pot lua decizii lipsite de logică, pe un fond sentimental tulburat, decizii pe care le-ați putea regreta la un moment dat. Contextul astral vă oferă șansa de a cunoaște persoane importante.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Contextul astral al săptămânii vă influențează aproape diametral opus. În timp ce la începutul săptămânii vă veți exprima cu greutate, vă veți găsi greu cuvintele și veți fi copleșiți de neputința de a rosti un adevăr, sfârșitul de săptămână vine cu o capacitate excepțională de a vorbi, de a aduce argumente de necombătut, ba, chiar, de a da ordine.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018 este marcată de probleme cu taxele, impozitele, ivite din nereguli mai vechi. Păstrați-vă calmul și analizați cu atenție toate documentele care justifică plata taxelor, a datoriilor. Este posibilă o scurtă călătorie, ivită pe neașteptate, care nu va fi deloc lipsită de surprize, de situații ciudate și de împrejurări neobișnuite.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna asta, nevoia de a găsi soluții la problemele care vă macină de ceva vreme vă fură somnul. Este un moment de bilanț după care veți ști încotro s-o apucați, mai ales în ce privește problemele legate de contracte, de relațiile conjugale, de afaceri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018 este una dintre cele mai dificile perioade ale anului pentru voi. Sunteți chinuiți de gânduri, de perspectivele deloc plăcute cu privire la un sector de viață și activitate precar.  Contextul astral favorizează tulburările, răzgândirile, frământările interioare, deciziile necumpătate. Din păcate, acestea se vor dovedi în scurt timp greșite.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În această săptămână, relațiile cu prietenii devin plictisitoare. Aceștia vă agasează și aveți tendința de a rări momentele de socializare cu ei și de a limita dialogurile. Vă pierdeți încrederea în oamenii din jur și veți încerca să analizați cu cât putei de obiectiv natura umană a acestora. Sectorul sentimentelor este marcat de nemulțumiri sau ostilități nerostite.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal