Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 25 februarie-3 martie 2019

Duminica, de la orele 18.00, Urania ne dă întâlnire pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Iată, așadar, ce ne așteaptă în săptămâna 25 februarie-3 martie 2019.

BERBEC

În săptămâna 25 februarie-3 martie 2019 aveți preocupări intense legate de formarea profesională. La locul de muncă, veți fi nevoiți să vă apărați funcția, autoritatea ori să vă susțineți deciziile împotriva unui curent de opinie care nu vă e favorabil. Contextul astral influențează pozitiv sectorul relațiilor cu prietenii, dându-vă posibilitatea să întâlniți persoane importante (de exemplu, vedete) cu care să dezvoltați relații de prietenie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 25 februarie-3 martie 2019 este marcată de o ostilitate fățișă manifestată de persoane cu care vă aflați în relații parteneriale (parteneri de afaceri sau de cuplu). Sunt posibile confruntări drastice de opinie, divergențe, antipatie fățișă. Contextul astral favorizează, totodată, tulburările generate de ipostazele riscante, periculoase sau de împrejurările complicate cărora trebuie să le faceți față.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Contextul astral al săptămânii este favorabil discuțiilor în vederea finalizării unui contract sau a unei înțelegeri (colaborare, afaceri, dar și căsătorie). Sunteți foarte rigizi în ceea ce privește dreptul vostru de a intra în posesia unui beneficiu material care întârzie să se concretizeze. În general, deși sunteți foarte pricepuți în a negocia și în a vă adapta unei situații de moment, totuși, acum vă veți dovedi inflexibili, neacceptând să faceți concesii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna aceasta, lucrurile par să reintre în normal la locul de muncă. Vi se poate face dreptate într-o chestiune care, până acum, s-a desfășurat în contradicție cu legea. Puteți câștiga un litigiu de muncă, vi se poate soluționa favorabil un dosar cu privire la consecințele salariale ale unei încadrări incorecte ori sancțiuni nedrepte. Contextul astral nu e deloc, însă, favorabil relațiilor parteneriale, care se vor desfășura sub semnul ostilității.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 25 februarie-3 martie 2019, contextul astral favorizează o viață sentimentală bogată și intensă. La locul de muncă, aveți parte de o perioadă încărcată. Fie volumul sarcinilor de serviciu crește, fie apar încurcături care vor duce la întârzieri. Vești bune în sectorul relațiilor parteneriale, unde sunt favorizate împăcările spectaculoase, asocierile insolite, soluțiile atipice unor conflicte mai vechi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 25 februarie-3 martie 2019, veți fi mai puțin dispuși să cedați, să treceți cu vederea reacțiile nepotrivite ale celor din jur. Nu vă veți putea abține să nu dați replici dure celor cu care intrați în divergențe de opinie. În această perioadă, aveți parte de mici necazuri, însoțite, uneori, și de mici pagube sau pierderi. În planul muncii, contextul astral va permite soluții neobișnuite la nemulțumirile voastre cu privire la statutul profesional.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, intrați în posesia unor informații corecte, care vă sunt mai mult decât necesare. Contextul astral vă oferă surprize, în funcție de vârstă și de statut social, până pe 26 martie; în prima parte a acestei perioade, ele vor fi plăcute sau provocatoare. După aceea, contextul astral sugerează și surprize neplăcute, descoperiri neașteptate cu privire la natura relației sau la calitatea umană a celui apropiat lor sufletește.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 25 februarie-3 martie 2019, contextul astral vă ajută să rezolvați repede și bine, cu mijloace legale, chestiuni financiare personale sau salariale. Contextul nu vă permite, însă, să fiți comunicativi. Veți fi precauți și foarte puțin dispuși să dați explicații, mai ales dacă nu dețineți toate elementele unei probleme. Astrele vă vor pune și în situația de a vă lepăda de câte ceva din trecut (tradiție, educație, moștenire, atașament).

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta, sunteți mai hotărâți să abordați energic problemele vieții și să le rezolvați fără amânare. Vă faceți griji pentru viitor, căci simțiți că echilibrul vostru financiar este pus în pericol. De aici și intenția de a face rost de bani prin activități suplimentare. Contextul astral favorizează aflarea de informații utile. Uneori, acestea vor fi surprinzătoare și veți avea tendința să credeți că sunt exagerate. Adevărul are șanse maxime să iasă la iveală.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 25 februarie-3 martie 2019 puteți trăi un sentiment de pericol în preajma unui grup de cunoscuți, ca și cum intențiile acelora v-ar putea afecta credibilitatea. Contextul astral favorizează deocamdată, până pe 26 martie, surprizele plăcute (redresări financiare, rezolvări neașteptate, soluții ingenioase). Peste două-trei săptămâni, însă, puteți începe să vă confruntați și cu surprize mai puțin plăcute.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 25 februarie-3 martie 2019 este marcată de probleme profesionale care vă impun concentrarea forțelor pe un subiect sau o sarcină de serviciu majoră. Contextul astral al acestei perioade favorizează întâlniri cu persoane oficiale, cu care puteți stabili legături bazate pe încredere, respect, admirație reciprocă. În principal, aceștia vă vor oferi susținere în plan social sau profesional.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna aceasta, aveți parte de laude și aprecieri. Totodată, manifestați reticență față de o persoană de care, la un moment dat, ați fost foarte apropiați. Dintr-odată, aceasta nu vă mai inspiră încredere. Contextul astral vă înlesnește posibilitatea descoperirii bruște a unui adevăr printr-o revelație sau printr-o informație menită să completeze o verigă lipsă dintr-un raționament care nu v-a permis până acum să ajungeți la esența lucrurilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop