Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 23-29 octombrie 2017

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . În noua emisiune, Uranissima, fiecare zodie va fi prezentată în detaliu. 

Iată, așadar, care sunt previziunile astrologice ale săptămânii 23-29 octombrie.

BERBEC

Contextul astral al săptămânii nu vă este mai deloc favorabil, și asta din cauza tranzitelor planetelor Marte și Venus în casa a 7-a, casa relațiilor cu asociații, a căsniciei și a contractelor. Aspectul format de planeta care vă guvrnează zodia, Marte, acutizează o serie de conflicte deja existente. Din păcate, în această săptămână, putem vorbi de ghinioane și de o înlănțuire de evenimente nefavorabile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Voi aveți trei planete importante pe casa a 7-a, casa parteneriatelor: Soare, Jupiter și Mercur. Prezența acestor planete pe casa parteneriatelor creează premisele unui aspect astral vulnerabil. Veți fi puși în situații deloc favorabile. Nu veți putea evita sau amâna confruntările sau negocierile. Dialogurile pe care le veți purta în acest sens nu vor fi deloc agreabile. Vi se pot adresa critici, reproșuri, care vă vor scoate din sărite.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Cele 3 planete care tranzitează zodia Scorpionului influențează casa a 6-a, a muncii. În această săptămână, lucrurile se pot complica ca urmare a discuțiilor care se poartă și care degenerează în bârfe, în afirmații nedrepte, în defăimări. Sfatul astrologului este să nu intrați în aceste jocuri care se desfășoară la serviciu. Mercur, planeta care vă guvernează, nu formează un aspect favorabil. Evitați să vă lăudați, să exagerați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Pentru voi, săptămâna care urmează este favorabilă reorganizării gospodăriei. Poate fi vorba despre reorganizarea locuinței, despre o mutare sau despre achiziționarea unei locuințe. De menționat faptul că relațiile cu părinții vor fi mai dinamice decât de obicei. Soarele, Mercur și Jupiter vă influențează sectorul afectiv, și nu în cel mai fericit mod.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 23-29 octombrie este una foarte bună pentru voi, în care astrele vă conduc spre succes. Aspectul format de Marte vă dă o combativitate până la agresivitate. Aveți o putere de convingere extraordinară, iar felul vostru  de a vă exprima fără să acceptați replici și fără să reveniți asupra celor spuse face din voi niște parteneri dificili de discuție. Planeta Venus vă înlesnește aflarea unor informații de care aveați nevoie de multă vreme.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În această săptămână, voi beneficiați de sprijinul a două planete pe casa banilor obținuți din muncă proprie. Aveți parte de niște situații favorabile în ceea ce privește sectorul financiar. Micul Benefic aflat în Balanță este favorabil unor aspecte precum măririle salariale, schimbările de job în condiții avantajoase sau schimbările la nivel de legislație care să vă avantajeze din punct de vedere salarial.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Pe 23 octombrie, Soarele intră în casa banilor câștigați din muncă proprie. Însă aspectul format de Soare este influențat și de aspectele formate de Mercur în Scorpion și de Jupiter în Scorpion, și nu în sensul bun. Puteți deveni vulnerabili, vă pot trece prin minte soluții nepotrivite și aveți tendința să comiteți imprudențe Sunteți tentați să recurgeți la strategii oarecum viclene, care vă pot afecta imaginea.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Începând cu 23 octombrie, Soarele este de partea voastră. Acesta vă dă energie, putere, vă împinge să luați decizii bune. Urmează o perioadă de transformare radicală a vieții voastre. Este mai ales cazul celor care, într-un fel sau altul, au avut de suferit – ați pierdut pe cineva drag, ați fost părăsiți, ați fost marginalizați sau sancționați. Aveți o voință de fier și vă simțiți în stare să luați totul de la capăt.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Pentru voi, urmează o perioadă bună. Sunt ultimele zile cu Luna Neagră în semnul vostru natal. Asta înseamnă că veți scăpa de provocările și subminările specifice acestui aspect astral. În doar câteva zile, vă veți simți mai bine din punct de vedere sufletesc și mental. Aspectul format de Jupiter, Soare și Mercur va fi favorabil sănătății și depășirii încercărilor karmice. Va fi, însă, o perioadă mai dificilă pentru persoanele în vârstă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna care urmează, este de menționat aspectul pozitiv format pe casa carierei – ridicarea în rang prin valorificarea superioară a meseriei. Venus în Balanță vă aduce o recunoaștere, o îmbunătățire a imaginii, iar Marte vă aduce ambiție și atenție și, totodată, vă sădește în suflet dorința de putere. Atenție! Casa a 11-a este prost aspectată. De aceea, astrologul vă sfătuiește să vorbiți puțin sau deloc cu prietenii, să nu faceți confidențe pe care apoi să le regretați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Aspectul format de Jupiter în Scorpion face referire la subminarea puterii, dar, totodată, permite și valorificarea unor calități speciale, subtile. Jupiter în Scorpion poate fi cheia pentru a accede la funcții, pentru a vă îmbunătăți imaginea sau chiar pentru a da o lovitură de grație. Soarele vă dă putere să faceți primul pas pe calea unei ascensiuni. Săptămâna viitoare este presarată cu controverse, critici, ironii pe care nu trebuie să le puneți la inimă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 23-29 octombrie este favorizat sectorul financiar. Aveți parte de bani, bunuri, daruri sau puteți beneficia de pe urma unor inițiative pe care le au persoane sau instituții în ceea ce vă privește. Vi se pot acorda burse, subvenții, orice fel de beneficiu material. Unii dintre voi au șansa să intre în posesia unei moșteniri. Valoarea beneficiilor materiale în posesia cărora veți intra zilele acestea nu este una mare, însă vă va permite să vă rezolvați problemele personale pe termen scurt.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal