Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 22-28 octombrie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 22-28 octombrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 22-28 octombrie 2018.

BERBEC

În săptămâna 22-28 octombrie 2018, vă bucurați de o stare fizică și psihică destul de bună. Sunteți capabili să faceți eforturi fizice, sunteți determinați, ambițioși, curajoși, veseli și dispuși să vă luați la trântă cu piedicile care apar în modul de viață curent. Contextul astral favorizează demascarea unor oameni sau descoperirea unor fapte și planuri al căror substrat îl va reprezenta un interes material sau bănesc.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 22-28 octombrie 2018 este marcată de posibile frământări interioare provocate de neconcordanțele vieții de fiecare zi. Contextul astral favorizează tendințele ascunse sau imorale ale unor asociați, secrete între soți, tentative de păcălire. Nu sunt excluse crizele de gelozie și îndoială cu privire la onestitatea partenerului de viață, care pot genera conflicte între soți. Sfatul nostru este să vă păstrați reticența în fața promisiunilor.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 22-28 octombrie 2018 sunt posibile controverse cu prietenii. Pot avea loc întrevederi cu persoane de care sunteți legați prin interese comune. Puteți avea parte de momente de enervare, de nemulțumire provocate de felul acelor persoane de a gândi sau de a acționa. La serviciu, situația se complică. Nu sunt excluse încercările unor colegi sau șefi de a vă pune în ipostaze delicate ori chiar de vinovăție prin înscenări, provocări.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 22-28 octombrie 2018 stă sub semnul provocărilor din carieră din cauza cărora este necesar să ridicați gradul de vigilență, de efort intelectual. Pentru unii dintre voi, se poate pune problema concentrării atenției pe lupta pentru apărarea unor principii, proiecte, premise necesare schimbării. Contextul astral imprimă trăirilor senzuale și sexuale o tentă pătimașă: emoții puternice, sentimente exacerbate.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 22-28 octombrie 2018, pentru unii dintre voi s-ar putea pune problema menținerii într-o funcție sau într-o postură publică; riscul destabilizării, prin conflicte interumane sau de interese și viziune vă poate aduce în pragul renunțării. Efortul vostru de a salva sau păstra ceea ce se poate dintr-o ipostază profesională, de imagine sau de succes se va lovi de ostilitatea unor camarazi, colaboratori, care vă pot sabota.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna asta, aveți parte de enervări din cauza unui bun care vi se cuvine și în posesia căruia nu reușiți să intrați. Sunteți hotărâți să nu mai lăsați această chestiune la latitudinea altora. Atitudinea voastră va fi marcată de lipsă de toleranță și amabilitate. Timp de o lună,  există riscul să vă înșelați asupra unor probleme prin răstălmăcirea informațiilor sau avertismentelorsă fiți păcăliți, furați sau să pierdeți bunuri și obiecte personale.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 22-28 octombrie 2018, relațiile parteneriale vor fi dinamice, presărate cu divergențe de opinie dacă intervine și un interes personal. În relațiile dintre soți, voința și tăria de caracter a unuia sau a altuia dintre parteneri vor dicta tonul și conținutul dialogului. De asemenea, se conturează riscul de a fi păcăliți. De aceea, nu este bine să vă bazați pe înțelegerile verbale. Indiferent de natura relației cu persoana care lansează o propunere, ar fi recomandat să impuneți condiția unui contract scris.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna 22-28 octombrie 2018 debutează cu confruntări verbale la locul de muncă, dispute pe chestiuni legate de metodă de lucru ori eficiență, de unde și nevoia de a face efortul să respectați normele impuse. Pe 23 octombrie, Soarele intră în zodia voastră, ceea ce înseamnă că, timp de o lună, veți avea parte de protecția astrului vieții, de forța și energia lui manifestată subtil, dar profund.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Contextul astral al săptămânii favorizează răscolirea trecutului. Unii dintre voi vor simți, aparent nejustificat, nevoia de a se întoarce cu gândul la oameni, fapte și circumstanțe care le-au marcat existența; alții vor dori să scape de imaginile trecutului care se țin scai de ei, insinuându-se, în chip neplăcut, în viața lor de fiecare zi. De aceea, efortul acestora din urmă va fi să scape de aceste fantome prin analiză lucidă.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Contextul astral al săptămânii, dominat de intrarea Soarelui în zodia Scorpionului, influențează relațiile cu prietenii sau cunoscuții. În ciuda unei mai vechi amiciții, apar semne de întrebare și îndoiala cu privire la caracterul acelor persoane cu care desfășurați activități comune. Alteori, tendința unora de a juca incorect se desfășoară fără precauții, în văzul lumii, obligându-vă să ripostați.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 22-28 octombrie 2018 vă veți vărsa năduful sau prea plinul de dorințe și intenții, riscând să deveniți insistenți și obositori. Din dorința de a avea tot timpul dreptate, nu încetați să vă contraziceți. De asemenea, sunt posibile incidente în timpul deplasărilor curente. Atenție la vocabularul folosit: nu toată lumea acceptă cu ușurință dezinhibițiile verbale.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 22-28 octombrie 2018 stă sub semnul îngrijorărilor provocate de informațiile confuze sau trunchiate care ajung la voi. Intrarea Soarelui în Scorpion, pe 23 octombrie, vă aduce un beneficiu major. Veți fi mai inspirați, mai sensibili, mai intuitivi, mai telepați, mai subtili. Unii dintre voi vor face pași importanți pe calea punerii în practică a unui gând, a unui vis, a unui ideal sau a unei dorințe.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal