Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 21-27 mai 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 21-27 mai 2018.

BERBEC

Săptămâna 21-27 mai 2018 stă sub semnul dorințelor aprinse. Unii dintre voi se vor îndrăgosti, alții vor trăi clipe intense, vecine cu patima. La locul de muncă, depuneți eforturi susținute, vă consumați peste măsură, iar oboseala vă copleșește.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Contextul astral al săptămânii 21-27 mai 2018 accentuează preocupările legate de bani. Veți încerca să găsiți alte surse de venit din muncă proprie. Din fericire, același context astral vă ascute simțul practic și vă permite să decideți în folos personal. Sunt favorizate problemele țin de exercitarea funcției (demisie, înlocuire, blocaje la nivelul conștiinței).

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Perioada 21-27 mai 2018 stă sub semnul flirtului, al cochetăriei, al jocurilor erotice. Aveți parte de noroc și energie, iar astrele favorizează refacerea interioară și recuperarea trupească.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 21-27 mai 2018, relațiile cu anumite persoane sau instituții vor avea o evoluție surprinzătoare și vor avea consecințe în plan financiar. Recomandat ar fi să nu vă lansați în cheltuieli necugetate și să evaluați corect riscurile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 21-27 mai 2018, discuțiile sau negocierile pe care le purtați, ori întâlnirile pe care le aveți sau negocierile pot avea o evoluție imprevizibilă. Astrele favorizează reacțiile bruște care nu sunt menite să rezolve lucrurile, ci, dimpotrivă, să sporească antipatia celor implicați. În relația de cuplu pot apărea crize de vanitate, de orgoliu.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 21-27 mai 2018 stă sub semnul succesului, afirmării. Atenție, însă, la sănătate. Contextul astral favorizează problemele cardiovasculare. O primă soluție ar fi aceea de a vă odihni mai mult decât o faceți în mod obișnuit. În relația de cuplu, încep să vă obosească așteptările partenerului. Orizontul lui de așteptări este unul foarte înalt, iar neputința voastră de a-i oferi lucrurile pe care și le dorește vă frustrează.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioare, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 21-27 mai 2018 stă sub semnul schimbărilor de atitudine. Aceste schimbări, de atitudine, de sentimente, pot fi remarcate mai cu cu seamă în relațiile afective. Puteți avea surpriza ca persoana iubită să se poarte dintr-odată nejustificat. Poate că ceva din viața sa ascunsă de ochii voștri justifică respectiva modificare de comportament.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta va trebui să fiți foarte atenți la felul în care discutați cu cei din jur. Încercați să nu puneți problema pe un ton răstit, să nu amenințați, să nu fiți agresivi în limbaj, lucruri care ar putea atrage antipatia celor din jur și care pot alimenta ostilitățile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Contextula stral al săptămânii vă creează culoare favorabile care să vă înlesnească accesul la o sumă de bani, la un avantajde care aveți nevoie, dar care sunt blocate de condiții greu de acceptat sau de refuzuri abuzive. Micul Benefic va permite înlăturarea acestor piedici sau va „înmuia' inima celor de care depinde rezolvarea.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În această săptămână, veți aduce în discuție, la locul de muncă, o chestiune salarială (renegociere, recalculare). Din păcate, nu este chiar un moment favorabil pentru a obține ceea ce vă doriți, dar cel puțin aveți șanse să faceți un pas important în direcția identificării unei soluții.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal