Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 2-8 noiembrie 2019

În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii ce urmează. În perioada 2-8 noiembrie 2019, zodiile vor fi puternic influențate de intrarea lui Venus în zodia Săgetătorului, eveniment astral care se va produce pe data de 2 noiembrie. 

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 2-8 noiembrie 2019

BERBEC

Berbecii primesc vești interesante și care vor fi în favoarea lor, mai ales dacă au un statut important în viața publică. Spre finalul săptămânii, acești nativi vor face eforturi mari pentru a scăpa de stres, simțind nevoia să se relaxeze și să își găsească echilibrul interior.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

În viața Taurilor apar o serie de lucruri sau informații pe care vor fi nevoiți să le accepte, chiar dacă nu sunt pe placul lor. Vor face eforturi mari pentru a se acomoda cu toate aceste schimbări. În anumite situații, cei născuți în această zodie fie vor avea un comportament de natură să îi surprindă pe cei din jur, fie vor reacționa dur față de acuzațiile nedrepte sau calomniile la adresa lor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

Gemenii pot întâmpina o serie de dificultăți la locul de muncă și vor fi puși în situația de a rezolva totul, fără să protesteze.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI.

RAC

Nu este o perioadă favorabilă negocierilor pentru cei născuți în zodia Rac. Sunt ușor inflexibili și își vor apăra cu toate forțele interesele și principiile.  Mai mult decât atât, la jumătatea săptămânii, Racii pot afla adevărul despre anumite lucruri care până acum le erau necunoscute. Totul se va întâmpla rapid, brusc, iar asta îi va pune serios pe gânduri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI.

LEU

Sarcinile de la birou, multe prea multe și solicitante, îi fac pe Lei să fie tot mai obosiți, stresați și epuizați. Pe fondul acestei stări delicate, Leii pot reacționa mai puțin plăcut și pot da naștere unor conflicte. Acești nativi trebuie să fie foarte atenți la relațiile profesionale, în special, aici existând riscul să apară mici dispute.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI.

FECIOARĂ

În această săptămână, Fecioarele se pot confrunta cu probleme de sănătate apărute pe fond nervos sau circulator. Nu este nimic grav, ci poate fi vorba doar despre o ipoteză sau un diagnostic sugerat de un anumit medic. Este de preferat ca, în situația în care nu este vorba despre o urgență, orice decizie legată de sănătate să fie luată după data de 6 decembrie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI.

BALANȚĂ

Deși și-au propus să rezolve anumite probleme legate de familie, Balanțele vor întâmpina dificultăți la acest capitol. Poate fi vorba despre anumite aspecte din trecut sau despre lipsa de înțelegere și colaborare din partea unui membru sau chiar a întregii familii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI.

SCORPION

Scorpionii vor fi foarte stricți în perioada următoare cu privire la timpul lor. Nu vor vrea să se piardă în conversații inutile, ci își vor îndrepta atenția către acele lucruri care contează cu adevărat. În această săptămână, Scorpionii sunt sfătuiți să evite luarea unor decizii importante cu privire la copii sau la relațiile lor afective.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI.

SĂGETĂTOR

În ciuda eforturilor pe care le-au depus, Săgetătorii nu pot ieși din impasul financiar în care se află de ceva timp. Schimbările apărute la locul de muncă adâncesc și mai tare starea acestora de disconfort.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI.

CAPRICORN

Deși Capricornii au tendința de a acționa instinctiv, în această săptămână, nativii din această zodie vor fi mult mai răbdători și vor face lucrurile în mod rațional. Sănătatea ar putea să le pună probleme. Dacă până acum erau energici și își doreau să se distreze, acum, Capricornii vor pune accentul mai mult de odihnă și recuperare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor miza pe farmecul lor personal în perioada următoare, dar acest lucru nu îi va feri de apariția unor provocări în plan profesional sau legate de imaginea lor în public. Se pot confrunta cu probleme destul de serioase care îi vor afecta în special din punct de vedere emoțional.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Este un moment de revoltă interioară pentru Pești. Cei născuți în această zodie vor face o scurtă analiză a vieții lor pentru a-și da seama dacă merită să creadă în continuare în anumite principii sau este momentul să trăiască în prezent.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI.

Foto: captură libertatea

Citește și:

Mercur retrograd le dă zodiilor viața peste cap. Ce se va întâmpla până pe 20 noiembrie?

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Scorpion?

Soarele în Scorpion: trăirile zodiilor ies la suprafață și schimbă totul din jurul lor. Previziunile Uraniei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop