Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 2-8 iulie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 2-8 iulie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 2-8 iulie 2018.

BERBEC

Săptămâna 2-8 iulie 2018 este marcată de frecvente motive de controverse. Nu ezitați să-i criticați pe cei cu care nu sunteți de acord, de aici disputele. Întâmpinați dificultăți în a vă adapta la o situație inconfortabilă sau în a accepta o realitate care nu vă convine. Către sfârșitul perioadei, aveți chef să vă lansați în aventuri care vă vor da senzația că trăiți intens.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În această săptămână, rivalii voștri pot încerca să vă strice imaginea publică. Spereanțele voastre legate de un prieten de la care așteptați sprijin moral ori social se pot nărui. Perioada aceasta stă sub semnul neîncrederii față de informațiile sau avertismentele pe care le primiți de la prieteni sau cunoscuți.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 2-8 iulie 2018 aveți tendința de a vă schimba opiniile pe fondul unor informații destabilizatoare care ajung la urechile voastre. Veți da dovadă de încăpățânare și veți refuza să faceți ceea ce vi se sugerează să faceți. În grupul vostru de apropiați pot apărea divergențe puternice de opinii. Pentru că ați ajuns la capătul toleranței, veți începe să vă detașați de aceste persoane.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 2-8 iulie 2018 este marcată de supărare, tristețe, revoltă, jignire, frustrare, umilință. Aveți tendința de a lua decizii pe acest fond sufletesc, ceea ce nu este tocmai recomandat. Pe plan profesional, sunteți oarecum constrânși să vă asumați sarcini solicitante sau riscante, de care ați prefera să vă țineți departe. Totuși, această asumare se va petrece chiar împotriva voinței voastre.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna asta, evitați să vă întâlniți cu persoane dificile sau conflictuale. Contextul astral favorizează rezistența la presiune. Nu sunteți dispuși să cedați presiunilor sau să vă lăsați convinși de nimeni. În ceeea ce privește relația de cuplu, puteți avea parte de certuri izvorâte din înțelegerea greșită a unor afirmații sau surprize care nu vă fac plăcere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 2-8 iulie 2018 este marcată de posibile surprize la locul de muncă de ordin juridic, administrativ sau economic. Schimbările nu vor fi deloc pe placul vostru, totuși nu prea veți avea încotro și va trebui să vă adaptați noilor condiții. Încercați să munciți cu măsură. Sunt favorizate afecțiunile organice cauzate de un volum de muncă prea mare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, contextul astral favorizează întâlnirea cu o persoană de sex opus pe care o puteți găsi fascinantă și cu care aveți toate șansele să începeți o relație cu iz de aventură ca-n filme. Totuși, din septembrie, veți reveni cu piricoarele pe pământ, iar povestea are șanse să se termine cu o dezamăgire. Relațiile de cuplu care, și până acum, au evoluat capricios se pot îndrepta cu pași repezi către destrămare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta, astrele vă pun bețe în roate și vă împiedică să apreciați corect oamenii, evenimentele. De aici, riscul de a vă înșela prin evaluări eronate. În sectorul muncii, timp de opt luni, veți regreta o decizie luată în urmă cu câteva luni și chiar veți fi tentați să reveniți la statutul profesional anterior deciziei.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 2-8 iulie 2018, veți traversa o serie de momente tumultuose din punct de vedere emoțional. Tânjiți după o viață sentimentală intensă. În sectorul afectivității și al poveștilor de dragoste se va instala dorința de a vă întoarce în trecut, de a repara ceva stricat anul trecut.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, veți evita conversațiile prelungite care simțiți că v-ar putea pune în situația de a spune ce nu trebuie. Veți fi prudenți și vă veți exprima scurt și concis. Contextul astral favorizează introspecția, ocazie cu care vă veți da seama de greșelile pe care le-ați făcut. În aceste zile, este posibilă și o întorsătură a unei situații care părea pierdută. În acest ultim caz vă vor ajuta intuiția și curajul.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta vă veți enerva ușor, vă veți înfuria pe cei din jur, iar partenerul de viață nu va fi, din păcate, scutit de ieșirile voastre furioase. Acum veți fi puși în situația de a retracta o afirmație, de a nuanța o poziție adoptată anul trecut sau de a vă întoarce la studiu, indiferent de vârsta pe care o aveți. Contextul astral vă facilitează posibilitatea de a vă impune în fața unor competitori sau parteneri de negocieri dificili sau ostili.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 2-8 iulie 2018, premonițiile, intuiția referitoare la starea voastră de sănătate sau la activitatea profesională nu vă vor da pace. Contextul astral al săptămânii vă sporește sensibilitatea și stările interioare de dezamăgire și neputință. Nu veți dori sub nicio formă să vă resemnați sau să ignorați subiectele care vă „dor' ci, dimpotrivă, veți reveni cu insistență asupra lor, din dorința de a vă lămuri. Cel mai mult, vă reproșați slăbiciunile, intensificându-vă, în acest fel, suferința interioară.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop saptamanal