Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 19-25 februarie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 19-25 februarie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 19-25 februarie 2018.

BERBEC

În săptămâna 19-25 februarie 2018, voi veți fi mai motivați, mai plini de energie, dar și  ai nervoși. Veți fi tentați să forțați lucrurile ca să vă atingeți mai repede scopurile, dar asta nu ar fi cea mai înțeleaptă decizie. Contextul astral favorizează controversele cu cei din jur. Ca și până acum, aveți nemulțumiri legate de locul de muncă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În această săptămână, conflictele existente deja dintre voi și parteneri (de cuplu, de afaceri) se acutizează. Reacțiile voastre vizavi de aceștia vor părea răzbunări îndelung ticluite. În această perioadă, însă, nu va fi posibilă rezolvarea lor. Recomandarea astrologului este aceea de a fi atenți la impactul puternic pe care aceste ostilități îl pot avea asupra renumelui și credibilității voastre.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 19-25 februarie 2018, relațiile cu prietenii vor fi destul de încercate. În mare parte, ar putea fi vina voastră din cauza faptului că veți fi prea vocali, prea insistenți sau veți adopta un comportament dominator, care îi va deranja pe cei din jur.

 

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Contextul astral al săptămânii influențează relațiile cu prietenii. Unele afirmații ale acestora v-ar putea deranja, și pe bună dreptate. Poate ar fi momentul să reevaluați relațiile cu acei prieteni, să vă dozați pe viitor încrederea în ei.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În această săptămână, vă propuneți să demonstrați ceva cuiva. În acest scop, vă mobilizați toate resursele pe care le aveți la îndemână și îi luați prin surprindere pe cei vizați. Nu vă temeți să vă asumați niciun risc.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 19-25 februarie 2018, reușiți să ajungeți la o înțelegere cu cei cu care ați avut dispute în trecut – poate fi vorba despre partener de viață sau de afaceri. Contextul astral vă este favorabil și vă ajută să reușiți să demonstrați în amănunt adevărul despre adevărurile puse în discuție. Este un moment favorabil discutării condițiilor semnării unui contract.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Pentru voi, începe o perioadă foarte bună mai ales din punct de vedere profesional, o perioadă care nu se limitează doar la această săptămână, ci se întinde pe trei-patru săptămâni. Veți avea noroc de oferte de locuri de muncă foarte bine remunerate. Desigur, condițiile de muncă nu vor fi dintre cele ușoare. Săptămâna asta, însă, aveți parte de discuții neplăcute, chiar de amenințări venite din partea partenerilor de discuție.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 19-25 februarie 2018, se prefigurează dispute la locul de muncă, generate de schimbările bruște care nu vă pică bine deloc. Se fac presiuni asupra voastră pentru a accepta condiții contractuale care nu vă avantajează în niciun fel. Aveți tendința să luați aceste clauze la contract ca un afront personal, ca o pedeapsă și să nu le acceptați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Pentru voi, este o perioadă a împăcărilor și a reluării unor legături întrerupte de multă vreme. Simțiți nevoia să aduceți mai aproape de voi un trecut îndepărtat și, drept urmare, răscoliți prin cutia cu amintiri și vă întoarceți prin locurile copilăriei. De menționat și un aspect important legat de viața sentimentală: veți avea parte de coups de foudre' și veți fi tentați să cădeți în păcat.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Pentru voi, urmează o perioadă cel puțin interesantă. Veți fi mai comunicativi, mai nuanțați, mai expresivi, veți accepta cu mai mare ușurință dialogurile dificile. Ba chiar, veți reuși să vă resemnați în fața unei realități pe care nu o mai puteți schimba. Totuși, feriți-vă să intrați în dispute, chiar dacă aveți dreptate, mai ales la locul de muncă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 19-25 februarie 2018, vă puneți în minte să impresionați prin felul dramatic de a aborda o problemă. Consecința imediată este faptul că dialogurile se încing. Puteți avea câștig de cauză datorită acestui fel teatral de a aborda problemele, însă aveți grijă să nu exagerați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI 

PEȘTI

Contextul astral al săptămânii favorizează afirmarea sau chiar o schimbare majoră a modului în care gândiți și în care priviți provocările cotidiene. În perioada următoare, care se extinde la câteva săptămâni, veți reuși să vă refaceți echilibrul interior, să alcătuiți un plan de idei, de preocupări care vă va ajuta să evoluați conform unui plan superior de viață care să vă dea satisfacție și să vă permită să vă evidențiați calitățile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal