Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 mai 2019

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 mai 2019

În fiecare vineri, Urania este prezentă pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. 

Săptămâna 18-24 mai 2019 este una importantă pentru toți nativii zodiacului. Acest interval este marcat de Luna Plină în Scorpion, dar și de momentul în care Soarele și Mercur vor intra în zodia Gemenilor, evenimente astrologice care nu vor putea trece neobservate.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 mai 2019

BERBEC

Berbecii vor putea obține beneficii materiale cu ajutorul celor din jur în următoarea perioadă. Chiar dacă din acest punct de vedere vor avea doar de câștigat, în sufletul lor se poate instala teama, vor avea impresia că sunt păcăliți sau că ceva rău urmează să se întâmple, fără ca ei să poată controla situația. E o perioadă bună pentru a purta discuții importante, Berbecii devenind experți în arta conversației.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Taurii sunt suspicioși, nemulțumiți și se pot enerva cu ușurință mai ales atunci când vine vorba despre o competiție sau un interes material. În această săptămână, nativii pot da naștere unor dispute și controverse, mai ales atunci când își vor argumenta punctele de vedere.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

Gemenii sunt îngrijorați și nemulțumiți de locul de muncă și au impresia că sunt într-un blocaj, că nimic nu se mai poate modifica. Acești nativi pot primi ajutor din partea unei anumite persoane și astfel lucrurile se vor limpezi, iar ei vor putea acționa în cunoștință de cauză.
Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Din punct de vedere emoțional, Racii vor traversa o perioadă mai dificilă. Vor trece prin diferite stări, își vor aduce aminte lucruri care îi vor răscoli, în special dorințe neîmplinite, constatări dureroase sau despărțiri care au lăsat urme adânci în sufletul lor.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Între 18 și 19 mai, Leii pot fi copleșiți de chestiuni care țin de familie. Relațiile cu apropiații pot avea de suferit, iar acești nativi vor simți că cei din jur încearcă să le “forțeze mâna”. Vor comunica cu mai multă dificultate.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI.

FECIOARĂ

Starea de spirit a Fecioarelor nu este una tocmai bună, iar acest lucru se va observa în special în relația cu familia sau cu apropiații. Cei născuți în această zodie vor fi puternic influențați de vibrațiile negative ale contextului astral. Trebuie să fie foarte atenți la deplasări și să ia în calcul atât condițiile metro, cât și starea drumurilor sau evenimentele care pot să aibă loc în localitatea de destinație

 Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Balanțele simt nevoia ca adevărul să iasă la iveală. Țin foarte mult la corectitudinea anumitor date sau ca informațiile vehiculate într-un dialog să nu fie greșite. Poate fi nevoie de mici modificări cu privire la anumite acte, documente sau adeverințe.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI. 

SCORPION

Scorpionii se pot baza foarte mult pe intuiție în perioada imediat următoare și vor pune accentul pe chestiunile esențiale de viață. Pot să apară reacții afective de mare intensitate și motivație psihologică

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săgetătorii pot întâmpina dificultăți în sfera sănătății, putând să apară o destabilizare organică pentru care acești nativi nu vor putea găsi o explicație logică, în afara perioadei stresante pe care o traversează. În plan profesional, cei născuți în această zodie pot întâmpina abuzuri și exagerări la locul de muncă.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI.

CAPRICORN

În ceea ce îi privește pe Capricorni, relațiile cu prietenii pot avea de suferit. Acest sector este marcat de supărări, dezamăgiri și enervări, iar acești nativi pot lua decizii drastice cu privire la anumite persoane cu care nu se mai înțelege. Nu au de gând să cedeze pentru ca lucrurile să se rezolve.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Dacă vor observa diferite atacuri, fie ele făcute și în glumă, acești nativi nu ar trebui să le ignore. În spatele acestora se pot ascunde adevăratele intenții ale rivalilor, motiv pentru care Vărsătorii ar trebui să fie mult mai atenți.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Peștii pun mai mult accent pe viața spirituală și se gândesc mai mult decât de obicei la proiectele lor majore de viață. Este o perioadă în care acești nativi se pot face remarcați, putând să aibă parte de un succes profesional neașteptat.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Cele mai pasionale zodii. Acești nativi sunt lipsiți de inhibiții!

Zodiile care se îndrăgostesc în luna mai. Acești nativi reușesc să cucerească pe oricine!

Zodiile care vor străluci în luna mai. Cine sunt norocoșii zodiacului?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop