Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 14-20 ianuarie 2019

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 14-20 ianuarie 2019.

BERBEC

În săptămâna 14-20 ianuarie 2019, la urechile voastre ajung informații care vă vor fi foarte utile. În plus, puteți primi o ofertă sau puteți beneficia de o oportunitate care să vă permită să dați curs preocupărilor socio-profesionale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 14-20 ianuarie 2019 este marcată de dialoguri pe teme bănești, propuneri și tentative de ameliorare a situației financiare. La voi ajung vești, informații, sfaturi pe teme financiare. Contextul astral favorizează ajutoarele materiale sau susținerea personală prin demersurile asumate de persoane străine sau de reprezentanții unor instituții.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna aceasta, sunteți mai joviali și mai disponibili spre dialog și comunicare decât în mod normal. Vă veți reveni și veți scoate la lumină latura plăcută, senină a firii voastre. Contextul astral al săptămânii este favorabil întâlnirilor utile, negocierilor de contracte sau tentativelor de împăcare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 14-20 ianuarie 2019 este marcată de oportunități în sectorul muncii. Astrele favorizează obținerea unui statut convenabil, a unei promovări, acceptarea unor doleanțe de-ale ce țin de regimul salarial ori de statutul profesional. Context extrem de favorabil și din punctul de vedere al stării de sănătate. Sunt favorizate vindecările rapide, recuperarea, răspunsul favorabil la tratament și operații încununate de succes.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 14-20 ianuarie 2019, în sectorul muncii va fi nevoie să faceți un efort continuu, să vă supuneți rigorilor unui program sau sarcinilor de serviciu obositoare. Din punctul de vedere al sănătății, starea voastră organică este destul de stabilă, însă nu neapărat mulțumitoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 14-20 ianuarie 2019, manifestați interes pentru felul în care sunteți priviți, acceptați sau admirați și prețuiți de cei din jur. Moment al micilor sau marilor vanități, dorință de succes. Viața sentimentală și plăcerile vor evolua în contextul limitativ, chiar restrictiv, al ultimelor luni. Rigiditate afectivă, incapacitate de a uita sau de a ceda într-o chestiune de suflet unde principiile vor prevala asupra emoțiilor și sensibilității.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, bună va fi predispoziția astrală pentru comunicare care vă va da posibilitatea să aflați informații esențiale, să primiți sfaturi, să vi se deschidă „ușile cunoașterii, să susțineți corect și cu succes o verificare pedagogică sau profesională.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 14-20 ianuarie 2019, ajung la voi informații care liniștesc sau consolidează o strategie menită să vă permită intrarea în posesia unor bani, bunuri sau servicii cu ajutorul sau prin intermediul unor persoane și instituții. Este favorizată speculația inteligentă prin intuirea unei oportunități „de o clipă. O cerere, o revendicare sau solicitarea revizuirii unor clauze dintr-un contract de muncă își pot găsi susținerea necesară.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna 14-20 ianuarie 2019 reprezintă o etapă interesantă pentru toate tipurile de relații parteneriale sub aspectul schimbului de opinii, de puncte de vedere, de soluții în vederea adoptării unei hotărâri personale în plan contractual, procesual, conjugal. Deși nu va fi vorba de un conflict deschis, iar tenacitatea unora va fi bine ambalată în politețuri și diplomație, nu toate informațiile lansate cu acel prilej vor fi întru-totul adevărate, corecte sau demne de luat în calcul. Ascultați-vă intuiția și nu vă lăsați cuceriți de impresiile agreabile stârnite de partenerii voștri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna este marcată de discuții la locul de muncă sau cu privire la activitatea voastră profesională care nu întotdeauna vă vor face plăcere, dar, cu răbdare și dibăcie, veți ști să risipiți îndoiala sau nemulțumirea care planează asupra calității muncii voastre. Contextul astral favorizează din plin vindecarea trupească sau morală.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 14-20 ianuarie 2019, mulți dintre voi vor cultiva bucuriile minții, preferând petrecerilor un spectacol, participarea la un eveniment care să le aducă un spor de cunoaștere, de educare. Alții vor fi tentați de jocuri care le pun inteligența la încercare, găsind satisfacție în speculații financiare, bancare, bursiere. Astrele favorizează ajutorul de la prieteni, protecție de la persoane corecte, cu funcție ori cu notorietate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 14-20 ianuarie 2019 stă sub semnul nemulțumirii, dezamăgirii față de unele persoane din cercul de apropiați. Manifestați o atitudine critică, distantă față de unul sau mai mulți apropiați și o răceală ce nu vă mai permite comunicarea sinceră cu aceștia. Trecutul poate da năvală în sufletul vostru, destabilizându-vă și accentuând starea de nemulțumire pentru tot ceea ce a fost, cândva, eșec sau eroare în viața voastră.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal