Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 iulie 2019. Ce ți-au pregătit astrele în perioada următoare?

Urania previziunile astrologice

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 iulie 2019. În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. 

Săptămâna 13-19 iulie 2019 este marcată de un eveniment astronomic și astrologic important, mai exact faza de Lună Plină în Capricorn, care se va produce pe data de 17 iulie. Cele mai afectate zodii vor fi Racul și Capricornul, însă și ceilalți nativi vor avea parte de provocări. Un alt eveniment important este și revenirea lui Mercur în zodia Racului, fenomen ce se va produce pe 19 iulie. Iată care sunt previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 iulie 2019.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 iulie 2019

BERBEC

Berbecii sunt preocupați de progresul lor profesional și de direcția în care se îndreaptă viața lor în acest punct. Persoanele născute în această zodie pot lua în calcul ideea de a pleca în străinătate și pentru că își doresc cu orice preț să evolueze, nu vor spune nu unor cursuri de pregătire în vederea obținerii unor diplome sau certificate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Taurii se vor ocupa de finalizarea unui dosar care le va permite să intre în posesia unei sume importante de bani. Toate aceste chestiuni legale vor duce la soluționarea unei succesiuni, a unui litigiu sau a unui partaj. Între 15 și 17 iulie, acești nativi pot simți că se află într-un impas și asta din cauza unor probleme de conștiință pe care și le fac. Vor simți că ceva nu este tocmai în regulă și lipsa de corectitudine nu va fi deloc pe placul lor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI . 

GEMENI

Gemenii vor purta mai multe dialoguri pentru a ajunge la un punct comun cu un posibil partener de afaceri. Își propun să semneze un contract sau un acord în perioada imediat următoare. Când vine vorba despre problemele pe care le au de rezolvat, deși folosesc abordarea corectă, Gemenii nu vor reuși să găsească cea mai potrivită soluție, lucru care pentru ei poate deveni deranjant.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Racii își doresc o revizuire a regimului de muncă sau de salarizare, lucru care îi va determina să poarte discuții la locul de muncă pe această temă. Pe cei născuți în zodia Rac îi așteptată o perioadă mai complicată în care relațiile lor pot avea de suferit.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Leii traversează o perioadă în care își doresc să își valorifice calitățile personale. Cei tineri își propun să se distreze, să trăiască periculos, în timp ce Leii ajunși la o vârstă mai înaintată ar trebui să aibă grijă la blocajele organice, existând posibilitatea să se confrunte cu oboseala cronică și slăbiciunea fizică.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Fecioarele sunt mai critice ca niciodată și au tendința de a-i ține pe cei dragi sub lupă pentru a le observa chiar și cea mai mică greșeală. Cei născuți în această zodie vor pune mai mult accentul pe rațiune și mai puțin pe sentimente și pe trăirile intense.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Balanțele pot întâmpina probleme în plan personal, mai ales când vine vorba despre viața de familie. Eforturile pe care le depun la locul de muncă ajung să îi îndepărteze pe acești nativi de casă, de familie, iar acest lucru le poate provoca probleme serioase.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Scorpionii nu vor avea o săptămână prea liniștită. Aceștia pot intra în conflict cu vecinii, cunoscuții sau cu orice persoană cu care intră în contact direct, mai ales în preajma zilei de 17 iulie. Urmează o săptămână agitată pentru acești nativi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt foarte optimiști, încrezători, plini de speranță și au o stare generală foarte bună, elemente care îi vor ajuta să obțină acele lucruri de care au nevoie. Chiar dacă pot să apară mici blocaje, în special în plan financiar, acești nativi vor reuși să le țină piept și să iasă din situațiile mai puțin plăcute.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Capricornii fac mari eforturi pentru a scăpa de trecut, de acele lucruri care le fac rău, încercând să privească cu încredere spre viitor. Chiar dacă prezentul nu le oferă prea multe motive de bucurie, cei născuți în această zodie sunt hotărâți să privească partea plină a paharului.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii pot primi un ajutor de care aveau foarte mare nevoie, un sfat important, o recomandare, din partea unei persoanele la care nu se așteptau. Acest lucru îi va ajuta pe nativii din zodia Vărsător să se liniștească și să își recapete echilibrul.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Peștii au parte de o perioadă în care lucrurile merg aproape perfect în viața lor. Vor fi lăudați la locul de muncă, recompensați pentru eforturile pe care le-au depus, iar acest lucru nu va face decât să îi bucure și să îi motiveze în tot ce și-au propus pentru viitor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Foto: captură libertatea

Citește și:

Venus în Rac (3-28 iulie) aduce emoții intense, sentimente puternice și trǎiri complexe. Previziunile Uraniei

Horoscopul lunii IULIE. Luna aceasta cântărește bine toate ofertele și asumă-ți alegerea făcută.

Ce-i face să râdă pe nativii fiecărei zodii

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop