Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 august 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 august 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 13-19 august 2018.

BERBEC

Săptămâna 13-19 august 2018 stă sub semnul ameliorării relațiilor dintre partenerii de cuplu. Sunt posibile împăcări, concesii, găsirea unei soluții de compromis. Întreaga săptămână sunt posibile surprize neplăcute din partea prietenilor pe care-i credeați apropiați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna aceasta, veți fi urmăriți de o dilemă referitoar la cât mai merită să investiți în relația actuală, care scârțâie de ceva vreme. Pe lângă asta, unele persoane care vă erau parteneri într-un fel sau altul devin ostile, necooperante sau periculoase. Nici în ceea ce privește locul de muncă nu sunt vești chiar bune. Se pot întâmpla lucruri care să vă afecteze serios imaginea.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 13-19 august 2018 stă sub semnul disponibilității afective. Puteți fi tentați să vă lăsați duși de valul aventurilor fără implicații serioase, fără angajamente și promisiuni. Contextul astral nu este, însă, favorabil sectorului sănătății. Sunteți predispuși la răceli, infecții dentare, disfuncții urinare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 13-19 august 2018 stă sub semnul sentimentelor răscolite. Aducerile aminte vă afecta mai mult decât v-ați fi imaginat, vă pot întrista și vă pot aduce lacrimi în ochi. Pe unii dintre voi, sentimentele răscolite vă pot determina să vă revizuiți atitudinea față de partenerul de cuplu, devenind exigenți, posesivi sau geloși.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 13-19 august 2018, contextul astral este unul norocos. Puteți avea parte de vești bune, de informații utile, de deplasări eficiente în cursul cărora să puteți pune lucrurile la punct. Atenție la relațiile cu familia! Cineva din familie încearcă să vă păcălească.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 13-19 august 2018 stă sub semnul norocului la bani. Contextul astral favorizează câștigurile din mai multe surse. Nu vor fi sume fabuloase, dar atâtea câte vor fi, vă vor fi utile. Atenție la discuțiile pe care le purtați, mai ales la tonul folosit. Încercați să fiți politicoși, delicați pentru a nu compromite relații care oricum se desfășoară anevoios în ultima vreme

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna asta, aveți toate șansele să faceți o impresie bună prin felul vostru de a fi, de a vă purta. Știți să vă bucurați de viață și asta îi va imrpesiona pe cei cu care intrați în contact. Și pentru că nu pot fi toate lucrurile roz, veți avea parte și de nervi provocați de nereguli bănești, salariale. Un alt aspect de subliniat este acela că persoane la care țineți enorm vă pot dezamăgi crunt.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna asta, veți reuși în sfârșit să vă detașați de frământările care v-au copleșit în ultima vreme și să găsiți niște adevăruri pe care le căutați de multă vreme. Vestea mai puțin bună este că astrele favorizează conflictele majore sau surprizele neplăcute din partea rudelor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 13-19 august 2018, veți avea parte de surprize plăcute din partea prietenilor, de succese facilitate de un apropiat. Totodată, aveți șansa de a întâlni persoane importante pentru evoluția voastră personală. Vestea proastă este că, tot în aceste zile, contextul astral favorizează stresul generat de posibilele certuri survenite între voi și o rudă sau alți cunoscuți. Foarte posibil ca aceste dispute să aiba loc într-o vacanță, și astfel să vă strice tot cheful.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 13-19 august 2018 stă sub semnul succesului, posibilității de a fi avansat la locul de muncă. Există șanse mari să primiți oferte de muncă neobișnuit de avantajoase. Nu le refuzați! Din păcate, este posibil să nu fiți ocoliți de problemele personale. Din cauza acestora, puteți deveni lipsiți de interes față de unele aspecte ale vieții.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, veți avea parte de satisfacții pe mai multe planuri. Poate aveți parte de proiecte profesionale frumoase sau poate aveți șansa să schimbați peisajul, să evadați spre locuri speciale care să vă permită dezvoltarea personală. Dar pentru că astrele ne mai trimit și câte-un duș rece, în cazul vostru este vorba despre faptul că imaginea voastră poate fi ținta unor atacuri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 13-19 august 2018, aveți parte de posibile daruri, atenții, dar și de ajutor nesperat sau condiții avantajoase într-un demers unde banii sunt elementul-cheie. O serie de vise premonitorii, stări telepatice sau pur și simplu intuiția vă pot ajuta să deslușiți dileme care vă frământau de multă vreme.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal