Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 1-7 februarie 2020

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Principalul aspect astrologic al săptămânii este intrarea planetei Mercur în zodia Peștilor, care va aduce evenimente semnificative în viața nativilor.

Iată care sunt previziunile Uraniei pentru toate zodiile în săptămâna 1-7 februarie 2020.

BERBEC

În săptămâna 1-7 februarie 2020, veți da dovadă de o frumoasă capacitate de a vă exprima atât în dialogurile personale cu frați, vecini, cunoscuți ocazionali, cât și în împrejurările oficiale (ședințe, întruniri, colocvii). În plus, veți avea abilitatea să vă adaptați la circumstanțe delicate și să ieșiți inteligent dintr-o încurcătură.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Prima săptămână a lunii februarie este marcată de capacitatea mai restrânsă de a vă exprima verbal degajat atât în conversațiile obișnuite, cât și în cadrul activităților organizate. Veți prefera să ascultați, să observați, să acumulați cunoștințele necesare pregătirii personale pentru muncă și viață; unii dintre voi vor da curs tendințelor negativiste, de ostilitate față de ideile și de principiile care li se impun, pe care nu le contestă fățiș, dar față de care manifestă reticență.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 1-7 februarie 2020, sunt posibile confruntări cu unul sau cu mai mulți parteneri. Acestea s-ar putea intensifica din cauza înflăcărării cu care vă veți apăra, veți susține un punct de vedere sau un interes. Din păcate, există riscul să exagerați sau să abordați greșit o premisă cu potențial de conflict și să vă lăsați duși de valul impresiilor subiective sau al informațiilor insuficient verificate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 1-7 februarie 2020 este marcată de situații de viață speciale, care pot scoate în evidență o latură necunoscută din structura umană a unui prieten, evenimente mai puțin obișnuite pe care le veți trăi alături sau din cauza unui apropiat, care vă vor obliga să meditați asupra relației cu acea (acele) persoane și să luați o decizie în consecință.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta este marcată de un sentiment de nesiguranță, ca și cum în viața voastră profesională sau în rosturile voastre sociale s-ar strecura o neregulă, o schimbare. De aici, un sentiment mai mult sau mai puțin difuz de neliniște, dar și dorința de a vă conserva statutul public, rangul și demnitatea de care vă bucurați în prezent.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, veți fi puși în situația de a gestiona situații delicate la locul de muncă (mai ales dacă aveți funcții și răspundere sau dacă trebuie să vă exprimați în public pe teme cu potențial conflictual). În mod normal, ar trebui să vă descurcați onorabil prin inteligență, intuiție sau prudență și discreție.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 1-7 februarie 2020, primiți informații și sugestii care vă oferă datele necesare unei opțiuni de natură profesională. Unii dintre voi (în special cei maturi) vor dori să se impună (nu să se afirme!) în domenii de viață intelectuală unde este nevoie de pregătirea sau de experiența lor profesională. De asemenea, este un moment în care se pot naște simpatii, atracție și interes față de o idee, o premiză politică, o doctrină filosofică, culturală, morală sau față de o personalitate de prim-rang.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna 1-7 februarie este marcată de surprize legate de comportamentul unui partener sau de evoluția unui conflict; mai de grabă, va fi vorba de presimțiri și îngrijorări de-ale voastre născute din contradicția între dorința voastră de a ține o situație sub control și riscul care se conturează la orizont de a se compromite un plan, un proiect, o strategie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 1-7 februarie 2020, la serviciu pot avea loc evenimente care să vă scoată din sărite. Sursa acestor enervări ar putea fi condițiile salariale care ori nu se (mai) reglementează ori spaima că noile condiții de plată preconizate vă vor dezavantaja. Este recomandabil să manifestați prudență, întreaga săptămână, în abordarea unui superior de a cărui voință ține repararea unei probleme salariale sau obținerea altui statut profesional: nedreptatea comisă în trecut sau legitimitatea unei pretenții nu justifică brutalitatea sau stilul prea îndrăzneț al unor formulări.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 1-7 februarie 2020 este marcată de sentimente care destabilizează o relație afectivă, de bănuiala sau dorința de certitudine născută din nedumeriri care nu au fost nici infirmate, nici confirmate de realitate. Totodată, veți primi informații legate de locul de muncă care anticipează niște schimbări. Unele pot rămâne la stadiul de zvonistică, altele, însă, se vor adeveri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna este marcată de o stare interioară plăcută: relaxare, chef de vacanță, de distracție, de divertisment cultural. Totodată, manifestați disponibilitate interioară pentru cochetărie, jocuri sentimentale, aventuri trecătoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna aceasta, la urechile voastre ajung informații destabilizatoare, vești care induc îndoiala sau îngrijorarea dar care, totodată, vă determină să întrebați, să verificați pentru a nu vă încrede în niște zvonuri lipsite de temei sau în niște exagerări. De menționat atașamentul afectiv de oameni și ipostaze care vă blochează în trăiri, care vă consumă energia și vă abat atenția de la lucrurile importante.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal