Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 05-11 octombrie 2019

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 05-11 octombrie 2019

În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii ce urmează. Evenimentul important al acestei perioade este intrarea lui Venus în zodia Scorpionului. Iată care sunt previziunile astrologice ale săptămânii 05-11 octombrie 2019.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 05-11 octombrie 2019

BERBEC

În următoarea perioadă, Berbecii pot primi anumite informații referitoare la prietenii apropiați, iar acestea nu vor fi tocmai pe placul lor. Mai mult decât atât, acești nativi pot avea surprize neplăcute legate de sectorul financiar.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Taurii trăiesc cu teama de a nu se compromite și de a nu-și pierde statutul obținut. Astfel, acești nativi vor refuza să accepte anumite viziuni noi. O serie de informații pot ajunge la urechile lor și îi pot face pe Tauri să privească cu mai mare atenție o colaborare, o asociere, un contract.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

Orgoliul Gemenilor va fi atât de puternic, încât acești nativi nu vor ceda chiar dacă anumite situații vor fi mai mult decât evidente. Se vor ambiționa să refuze ajutorul venit din partea anumitor persoane, chiar dacă acesta ar putea duce la rezolvarea unor probleme legate de bani.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI.

RAC

Pentru Raci urmează o săptămână complicată din punct de vedere al relațiilor de familie. Pot să apară certuri între soți, acești nativi reușind cu greu să comunice cu partenerul de viață. Dacă în mod normal cuvintele spuse la nervi complică situația, de această dată, tăcerea este cea care va da naștere unor probleme serioase.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI.

LEU

Leii pot întâmpina dificultăți la locul de muncă, probleme care cu greu vor putea fi rezolvate într-un timp foarte scurt. Cei născuți în această zodie se confruntă cu o oboseala cronică în această perioadă și vor fi nevoiți să facă un mare efort pentru a se putea concentra.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt hotărâte să păstreze un echilibru în viața lor, motiv pentru care vor încerca să reziste în fața provocărilor sentimentale. Își doresc să trăiască calm și sănătos. La locul de muncă pot să apară o serie de surprize mai puțin plăcute, posibil legate de chestiuni salariale. Toată această situație îi va pune serios pe gânduri pe acești nativi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI.

BALANȚĂ

În perioada imediat următoare, Balanțele vor face eforturi mari pentru a ține sub control casa, gospodăria, activitățile curente și relațiile de familie. Este o săptămână în care cei născuți în această zodie se vor exprima mult mai bine din punct de vedere artistic, vor fi inventivi și își vor pune în evidență creativitatea, existând șanse mari să atingă performanța.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI.

SCORPION

Scorpionii traversează o perioadă în care sunt înclinați spre discreție, tăcere sau reculegere. Acești nativi pot descoperi anumite lucruri legate de casă sau de un anumit membru al familiei care îi pot întrista sau chiar alarma.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor acorda o mai mare atenție cheltuielilor de tot felul, mai ales celor care nu sunt strict necesare. Vor simți nevoia să facă economii și să își protejeze veniturile. Între 7 și 9 octombrie, cei născuți în această zodie pot afla informații surprizătoare referitoare la frați, vecini, familie sau cunoștințe.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI.

CAPRICORN

Din punct de vedere financiar, Capricornii pot avea parte de surprize, unele dintre ele nu tocmai plăcute. Pot să apară probleme sau încurcături fie din cauza unor prieteni, fie ca urmare a unor pretenții exagerate venite din partea unei persoane apropiate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Este o perioadă bună pentru ca Vărsătorii să facă planuri de viitor, să caute noi modalități prin care să se dezvolte din punct de vedere profesional și să se afirme. Vor avea mai multă energie, inspirație și entuziasm, asta și datorită Lunii care se va afla în semnul lor zodiacal.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Peștii nu vor fi niște parteneri de dialog prea buni în intervalul 5-7 octombrie. Acești nativi se vor limita la discuții simple, strict necesare cu prietenii sau familia. Universul lor interior poate fi tulburat de amintiri și pentru că sunt meteosensibili, acești nativi se pot confrunta cu probleme de sănătate, în special tulburări de ritm cardiac sau tulburări ale circulației periferice.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI.

Foto: captură libertatea

Citește și:

Intrarea planetei Marte în Balanță le va da viața peste cap multor zodii. Ce schimbări pot să apară până pe 19 noiembrie?

Horoscop octombrie 2019. Lasă trecutul în urmă și vindecă rănile vechi prin iubirile noi

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în zodia Scorpionului?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop