Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 16-22 octombrie 2017

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . În noua emisiune, Uranissima, fiecare zodie va fi prezentată în detaliu. De reținut că fiecare zodie va trebui accesată separat.

Iată, așadar, care sunt previziunile astrologice ale săptămânii 16-22 octombrie.

BERBEC

În această săptămână, Berbecii vor avea parte de multă armonie și de un strop de șansă în negocieri și în discuții, indiferent că este vorba despre sectorul profesional sau despre cel relațional. Urmează o perioadă favorabilă conflictelor de orice natură și împăcărilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 16-22 octombrie este o perioadă bună pentru Tauri, mai ales din punct de vedere profesional. Se îmbunătățesc relațiile la locul de muncă, cu colegii și șefii, iar salariul are toate șansele să crească. De asemenea, această perioadă se caracterizează printr-o stabilitate afectivă. Taurii vor reuși să se lămurească cu privire la modul în care o persoană extrem de dragă se comportă față de ei.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI 

Lui Marte în Fecioară i se datorează multitudinea de probleme gospodărești care par să-i copleșească. Totodată, relațiile cu părinții pot fi ușor afectate în această săptămână. Cel mai probabil, ceea ce îi va irita pe Gemeni va fi continua exprimare a nemulțumirii părinților față de acțiunile lor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna care urmează nu este una dintre cele mai bune pentru Raci și necesită multă atenție și precauție. Acești nativi se confruntă cu incapacitatea de a fi spontani, deschiși. Vor fi reținuți, interiorizați. Mare atenție la deplasările în interes de serviciu. E posibil să fiți trimiși în aceste deplasări împotriva voinței voastre.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 16-22 octombrie este marcată de preocupările pentru cheltuieli, în special despre organizarea bugetului. Este posibil ca acești nativi să nu se descurce strălucit cu chivernisirea banilor, ceea ce îi va nemulțumi. Aceste nemulțumiri vor dura până în jurul datei de 22 octombrie, când Marte pleacă din casa banilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Planeta Marte este prezentă în sectorul lor natal, ceea ce le va da energie, motivație, eficiență, răbdare. Totodată, același Marte îi va face mai atenți la detalii și mai chițibușari. Hipercorectitudinea de care vor da dovadă în aceste zile îi va încărca sufletește și pe ei și, în plus, va crea ostilitate în jur.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Până pe 23 octombrie, acești nativi au Soarele în segmentul natal. Acesta îi va face mai implicați, mai puternici, mai responsabili și gata să ofere ajutorul atunci când aceste le este solicitat. Planeta Venus îi copleșește cu o stare de bine, de mulțumire, de satisfacție.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SĂGETĂTOR

În această săptămână, sunt bine aspectate viața socială și imaginea publică. Preocuparea lor principală va fi să fie bine înțeleși, acțiunile lor să nu fie răstălmăcite. Îi vor ajuta răbdarea și maturitatea.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

SCORPION

În această săptămână, Scorpionii se vor întâlni cu prieteni cu care vor vorbi lucruri utile. Aceste întâlniri vor fi dominate de spiritul pragmatic, de dorința de câștig sau de realizare profesională. Vor fi meticuloși și critici și nu vor ezita să-i pună la punct pe cei care greșesc.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

CAPRICORN

Primele zile ale săptămânii vor fi, pentru acești nativi, prilej de a gândi un proiect, de a se documenta, de a se pregăti pentru a demonstra ceva. Luciditatea, logica, rațiunea, bunul simț, memoria, puterea de analiză și sinteză vor fi solicitate la maximum.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna care urmează, acești nativi vor avea nevoie de răbdare și de stabilitate interioară. Acestea vor fi necesare întrucât se va ivi prilejul ca acești nativi să intre în posesia unui bun material. Vor trebui să aibă suficientă răbdare pentru a analiza condițiile în care vor intra în posesia acestui bun.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Peștii au două planete pe semnul lor zodiacal – Neptun și Chiron. Chiron în Pești este în postura de vindecător. Această capacitate de vindecare e bruiată de opoziția pe care Chiron o primește de la Marte. Marte creează stări de spirit complicate, motiv pentru care acești nativi vor avea o perioadă în care nu vor înțelege prea bine de unde le provin stările proaste.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal