Unul dintre copiii Ancăi Sînă Serea pleacă de acasă!

Anca Sînă Serea este una dintre cele mai cunoscute mame din showbizul românesc. Are șase copii, iar toamna aceasta unul dintre ei va pleca să studieze în străinătate, în Olanda

Odată cu afișarea notelor la examenul de bacalaureat din sesiunea de vară, Anca Sînă Serea a postat un mesaj emoționant pe Instagram. Alături de David, întreaga familie a trecut prin emoțiile probelor de la finalul clasei a XII-a. Aceasta a mărturisit:

„Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de bac! Te iubesc , David și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi! Mândră mamă de tânăr băiat admis cu nota 9:60 ( fără nici o oră de mediație) la Filozofie la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europă. Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza. Îți voi fi mereu alături (știi tu, no matter what) și-ți doresc ca visul tău de a studia filozofia sa-ți aducă cunoașterea și sa te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David!'

Felicitările au apărut imediat: „Felicitări!! Cel mai deștept tânăr pe care l-am cunoscut vreodată!!', „Băiat cuminte și inteligent. Felicitări!!', „Felicitări! Unele dintre cele mai frumoase realizari alături de ei! Mult succes David, sa ai parte experiențe minunate in începutul vieții de adult!'.

Filosofie la nivel înalt

Anca Sînă Serea a fost la fel de emoționată și în ziua în care David a absolvit liceul. În înregistrarea postată cu acea ocazie, Anca vorbea pentru prima oară despre dorința lui David de a studia filosofia la cel mai înalt nivel. Vedeta era, în același timp, vizibil afectată de faptul că cel mai mare dintre copiii ei urmează să plece de acasă, în Olanda.

Acasă, alături de Anca și soțul ei, cântărețul Adrian Sînă, vor rămâne Sarah, Noah, Ava, Moise și mezina familiei, Leah, de aproape 2 ani.

Citește și: Julia Roberts, 19 ani de relație cu partenerul ei. Care e secretul?

Foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete