Unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, se extinde cu 8 departamente de chirurgie oncologică

Unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, se extinde cu 8 departamente de chirurgie oncologică

WPK Central European Academy Cancer Center (WPK CEACC), parte a Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, se extinde cu 8 departamente de chirurgie oncologică, venind în sprijinul pacienților internaționali cu noi posibilități de tratament al cancerului aflat în diferite stadii de evoluție.

Noile divizii adăugate sunt concentrate pe terapia chirurgicală pentru: cancer mamar, cancer ovarian, cancer pulmonar, cancer de colon (inclusiv cu extindere peritoneală), cancer de pancreas și de prostată, dar și afecțiuni vasculare și afecțiuni ortopedice maligne și benigne. Intervențiile vor fi efectuate de chirurgi cu supraspecializări în aceste arii de la spitalul AKH Viena, accentul fiind pus pe tehnici minim-invazive, beneficii care asigură pacienților șanse de recuperare considerabil îmbunătățite.

WPK Central European Academy Cancer Center este centrul privat numărul unu în Europa Centrală și de Est în diagnosticul și tratamentul ultraspecializat al cancerului, care oferă pacientului oncologic o soluție medicală integrată, de la radiologie de top, inclusiv PET-CT, oncologie medicală (chimioterapie, imunoterapie, terapia personalizată țintită), la chirurgie oncologică supraspecializată, precum și asistență paliativă, evaluarea riscului de cancer prin analize genetice și a doua opinie medicală acordată de experți de vârf în oncologie.

Terapia personalizată a cancerului, bazată pe dovezi și tehnici medicale de ultimă oră, este principalul motiv pentru care pacienți din întreaga Europă se adresează centrului nostru în fiecare an. Odată cu înființarea noilor divizii, deservite de chirurgi cu compentențe de vârf de la AKH Viena, intram într-o nouă etapă de dezvoltare, în care vom putea răspunde și mai bine nevoilor individuale ale pacienților, la cele mai înalte standarde de grijă și atenție medicală. Colaborăm ca o echipă, uniți de obiectivul comun de a oferi oamenilor speranța unei vieți de calitate și de lungă durată, chiar și în cazuri în care diagnosticul inițial nu era optimist', a declarat Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, Directorul WPK Central European Academy Cancer Center.

Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, Directorul WPK Central European Academy Cancer Center.

Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, Directorul WPK Central European Academy Cancer Center.

Wiener Privatklinik (WPK), unul dintre cele mai mari spitale private austriece, tratează anual sute de români cu afecţiuni oncologice. Peste 1000 de pacienți români se adresează centrului medical în fiecare an, iar terapiile pentru diferite tipuri de cancer reprezintă aproximativ jumătate din tratamentele acordate.

Procesul de diagnosticare implică mai multe tipuri de investigații, inclusiv analiza ADN-ului tumoral, un test–cheie pentru determinarea cu precizie a diagnosticului și individualizarea terapiilor pentru fiecare caz medical. Pacientul oncologic beneficiază de suportul unei echipe interdiscilinare de experți (Tumor Board) care cooperează pentru a stabili cea mai eficientă strategie de tratament și a urmări evoluția stării de sănătate a acestuia pe parcursul tuturor etapelor terapeutice.

Wiener Privatklinik deține două reprezentanțe oficiale în România, în București și în Timișoara, unde persoanele interesate beneficiază de informații și asistență completă pentru accesarea rapidă a investigațiilor și tratamentelor disponibile la Viena.

Foto: WPK

Citeste si:

Cum poate fi depistat la timp cancerul și cum se poate vindeca? Celebrul medic oncolog Christoph Zielinski a dat explicații surprinzătoare

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate