Unica fiică a lui Ion Țiriac, viață de lux în Miami. Ce carieră își dorește să urmeze Ioana

Ioana Țiriac e unica fiică a milionarului Ion Țiriac. Aceasta e studentă, dar nu în România, ci la mii de kilometri distanță de țara natală a tatălui ei. Tânăra are 23 de ani și se concentrează asupra studiilor. 

fiica lui ion tiriac 23 de ani (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Celebrul Ion Țiriac, care are o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari, are trei copii din două relații. Este vorba despre Ion Ion, fiul cel mare, și despre Ioana Natalia și Karim Mihai Țiriac. Ultimii doi sunt rodul iubirii dintre milionar și jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad.

Unica fiică a lui Ion Țiriac a fost cea care a atras atenția acum. Ioana Natalia studiază în Statele Unite, a declarat la un moment dat că își dorește să o urmeze în carieră pe mama ei. În cele mai recente fotografii din Miami, tânăra apare fie balconul reședinței sale, fie la plajă. Poartă ținute mulate sau costume de baie care îi pun formele în evidență.

Pe 19 iulie, în aproximativ o lună, Ioana Țiriac va împlini 24 de ani.

În 2018, în România, Ioana Țiriac a organizat „Bucharest Fashion Charity Show' la Stejarii Country Club, complexul de lux deținut de tatăl ei.

„Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc', spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.

Povestea de iubire dintre Ion Țiriac și Sophie Ayad

Născută în Germania, dar cu origini franceze și egiptene, jurnalista Sophie Ayad este femeia cu care Ion Țiriac a împărțit viața timp de nouă ani, în perioada 1992-2001. Nu au ajuns niciodată în fața altarului, dar au împreună doi copii.

Sophie Ayad l-a cunoscut pe Ion Țiriac în 1992, la München, prin intermediul prietenei sale Barbara Becker. A fost o întâlnire care avea să dea naștere unei povești de dragoste care i-a marcat viața egiptencei. Relația lor s-a răcit în 2001. „Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.', spunea ea într-un interviu pentru Libertatea. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete