Unde se vor căsători fostul principe Nicolae și Alina Binder? Cei doi au ales un loc cu o semnificație aparte pentru familia regală

Fostul principe Nicolae și Alina Binder urmează să se căsătorească religios în acest an. Pentru ceremonia ce va avea loc în această toamnă, cei doi au ales un loc cu o semnificație aparte pentru familia regală.

Unde se vor căsători fostul principe Nicolae și Alina Binder?

Prin intermediul unui comunicat de presă postat pe facebook, fostul principe Nicolae a făcut publice câteva detalii referitoare la nuna cu Alina Binder. Ceremonia religioasă va fi oficiată pe data de 30 septembrie, la Sinaia, mai exact la Biserica Sfântul Ilie. Orașul Sinaia este unul cu o foarte mare însemnătate pentru familia regală, acesta fiind locul unde Regele Mihai s-a născut.

Ceremonia religioasă va fi urmată de o recepție la care vor participa atât invitați din țară, cât și din străinătate. Cu toate că a vorbit public despre nunta cu Alina Binder, fostul principe Nicolae nu a intrat în foarte multe detalii, declarând că urmează să dezvăluie mai multe informații în apropierea evenimentului.
După moartea Regelui Mihai, fostul principe Nicolae a declarat că relațiile cu familia regală sunt în continuare reci, potrivit adevarul.ro. Acesta a recunoscut că nu a mai vorbit cu Majestatea Sa Margareta, custodele Coroanei, de la moartea Regelui Mihai, dar că acest lucru nu îl va împiedica să îi trimită atât acesteia, cât și celorlalți membri ai familiei regale câte o invitație la nuntă.
Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu fostul principe Nicolae și Alina Binder.

Foto: facebook

Citește și:

Cele două ipostaze în care Oana Ioniță se simte cel mai bine

Elena Udrea, noi detalii despre sarcină. Unde își dorește să nască și ce pas important va urma în viața ei?

Regina Elisabeta a II-a este prima persoană care va vedea rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Care este motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete