Unde mergem cu copiii în minivacanța de 1 Decembrie?

unde mergem cu copiii de 1 decembrie

Ziua Națională a României și sărbătoarea Sfântului Andrei sunt două zile libere, iar cum acestea pică joi și vineri, românii vor lega aceste zile de weekend și se vor bucura de o minivacanță de patru zile.

Minivacanța de 1 Decembrie este un prilej potrivit pentru a petrece mai mult timp alături de cei mici, mai ales că și ei vor beneficia de aceste zile libere. Dacă nu ai apucat să faci rezervări pentru un weekend prelungit la munte, există o mulțime de variante și dacă vrei să rămâi în București.

Unde mergem cu copiii în minivacanța de 1 Decembrie?

1. La film

Dacă vrei să îi scoți pe cei mici din casă puteți merge la film. În cinematografe rulează filmul de animație „COCO'. Acest film prezintă povestea unui băieţel de 12 ani cu visuri măreţe, care porneşte în aventura vieţii sale. Miguel aspiră să devină un cântăreţ faimos, la fel ca idolul său, Ernesto de la Cruz, cel mai cunoscut muzician din istoria Mexicului. Încercând cu disperare să-şi dovedească talentul, Miguel se trezeşte transportat în lumea magică şi colorată a „Ţinutului Morţilor', după o serie de evenimente misterioase. De-a lungul drumului, îl întâlneşte pe fermecătorul Hector, iar împreună pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generaţii în familia lui Miguel.

2. La parada de 1 Decembrie

Ziua Națională a României reprezintă cea mai bună ocazie pentru a le oferi celor mici o scurtă lecție de istorie. Astfel, poți merge cu cei mici la parada organizată la Arcul de Triumf, unde vor putea vedea echipamente din dotarea poliției, pompierilor, jandermeriei, poliției de frontieră. În plus, cei mici vor fi fascinați și de echipamentul aerian și asta pentru că piloții MAI vor trece în formație pe deasupra Arcului de Triumf.

3. La Târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun din București va fi organizat în Piața Constituției și va fi inaugurat pe data de 1 Decembrie, la ora 10. Cu această ocazie vor fi organizate o mulțime de concerte și va fi inaugurat un patinoar.

4. În “Orășelului lui Moș Crăciun”

Orășelului lui Moș Crăciun se mută în această perioadă în parcul Lumea Copiilor, iar începând cu data de 1 Decembrie vor fi organizate o mulțime de spectacole dedicate celor mici.

Foto: hepta.ro, pr

Citește și:

Ce polițiste frumoase avem! Ele vor defila la parada de 1 Decembrie 2017

Programul paradei militare de 1 Decembrie, Ziua Națională a României

Petrece mai mult timp cu copilul tău! De 1 Decembrie, „Dragonul Vrăjit' reunește familiile la cinema

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie