Unde a ajuns să locuiască Otilia Bilionera. Cântăreața e în scandal cu fostul impresar din cauza banilor: „Nu cred”

Otilia Bilionera a fost de curând invitată în emisiunea „Acces Direct', de la Antena Stars. Acolo, cântăreața a vorbit despre scandalul pe care îl are cu fostul impresar din cauza banilor. Mirela Vaida s-a arătat uimită când a auzit unde locuiește acum artista.

Cântăreața a povestit că după despărțirea de iubitul de origine arabă, acum trăiește cu chirie, pe numele ei neavând absolut niciun bun. Ea spune că după șapte ani de carieră, domiciliul său este tot la casa părintească, neavând nici măcar o mașină cumpărată, notează wowbiz.ro.

Ea spune că fostul impresar i-a luat totul, la mijloc fiind vorba de sute de mii de euro.

otilia-bilionera-locuieste-cu-chirie-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mirela Vaida:- Tu cu ce ai rămas după atâția ani de carieră?

Otilia Bilionera:- Cu nimic!

Mirela Vaida:- N-ai casă, apartamente, vile, mașini?

Otilia Bilionera:- Nu! N-am nimic! În buletinul meu, domiciliul meu este încă la Suceava, la părinții mei.

Mirela Vaida:- Păi și tu aici, în București, n-ai și tu o casă, o vilă cu piscină? Unde stai, în chirie? Otilia Bilionera:- Nu, n-am! Da, în chirie.

Mirela Vaida:- Nu cred!

Otilia Bilionera:- Până să mă despart de iubitul meu am stat la el, cu el, dar acum că nu mai suntem… am reluat (n.r. statul în chirie).

Otilia Bilionera sau Otilia Brumă, pe numele ei real, e născută la Suceava, în iunie 1992. Încă de mică și-a descoperit talentul muzical, dar, inițial, nu a făcut studii în acest domeniu. Cântăreața a absolvit Facultatea de Științe Politice în București, dar apoi și-a dat seama că muzica este, de fapt, marea ei dragoste. În anul 2014 a cunoscut cu adevărat succesul. Aceasta a lansat atunci melodia „Bilionera'. Piesa a fost difuzată la radiourile din Bulgaria, Turcia, Grecia, Pakistan și India, unde în scurt timp a ajuns pe locul 1 în topuri. Abia apoi, „Bilionera' a fost preluată de radiourile din România. Pe YouTube, melodia are peste 511 milioane de vizualizări, scrie Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete