Un top, 3 stiluri diferite

În garderoba fiecărei femei există cel puțin o piesă vestimentară care se mândrește cu titlul de cea mai versatilă piesă.

poza 1

Nu de puține ori, aceasta este un tricou sau o bluză uni sau cu un imprimeu discret. Haideți să descoperim împreună cum putem să asortăm o bluză simplă cu design clasic, în așa fel încât să obținem stiluri diferite.

poza 2

Bluză din bumbac Magazen, 50 lei

Fustă în cloș AnamariaPop, 110 lei

Cercei Iris Handmade, 24 lei

Poșetă Mamisi, 130 lei

Brățară DeToi, 35 lei

Combină tricoul preferat cu o fustă pănă la genunchi.

Alege un imprimeu simpatic, de exemplu bulinele vor rămâne mereu atât feminine, cât și jucăușe, și alege și o geantă pe măsură – cum ar fi geanta cu imprimeu cu pisici. O pereche de cercei în formă de flori și o brățară cu perle într-un singur șir îți vor garanta un look plin de feminitate. Este un outfit ideal pentru ieșirile la restaurant sau la cocktail party-uri.

poza 3

Bluză din bumbac Magazen, 50 lei

Colier Juli, 42 lei

Pantaloni scurți La.Bernadette, 60 lei

Geantă cu franjuri LAura, 108 lei

Brățară Chc.Handmade, 15 lei

Asorteaza tricoul cu pantalonii scurti

Asortează un tricou simplu cu o pereche de pantaloni scurți cu dantelă aplicată și o geantă cu franjuri pentru un stil casual. Completează ținuta cu accesorii din materiale naturale, precum lemnul, alege nuanțe calde, dar variate și vei obține un outfit ideal pentru activitățiile de weekend.

poza4

Fustă asimetrică Armura, 50 lei

Plic AnitaBDesign, 65 lei

Bluză din bumbac Magazen, 50 lei

Cercei Asimetrici bijuteriiwhatelse, 40 lei

Colier Elfina, 55 lei

Pentru o ținută potrivită pentru birou asortează tricoul uni cu o fustă într-o culoare neutră. Pentru a evita totuși monotonia, alege o fustă cu un croi ușor asimetric. Alături de un colier minimalist și o pereche de cercei asimetrici, vei obține un outfit modern, cu accentul pe detalii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Moda