Un site australian aruncă bomba: Meghan Markle a născut încă de săptămâna trecută. Ăsta e motivul pentru care Prințul Harry s-a întors atât de repede în SUA

Meghan Markle

Site-ul tabloid australian New Idea a publicat informația, neconfirmată încă de niciun oficial al Familiei Regale, potrivit căreia Meghan Markle ar fi născut, în secret, o fetiță, încă de săptămâna trecută iar acesta ar fi fost motivul pentru care Prințul Harry ar fi plecat în grabă după înmormântarea bunicului său, Prințul Philip.

Deși își planificaseră inițial o naștere la domiciliu, se pare că Harry și Meghan au fost nevoiți să meargă de urgență la spital, pentru ca soția Prințului să poată naște în siguranță.

O sursă citată de publicația respectivă spune că Meghan părea gata să nască „în orice moment'. Un alt argument folosit pentru ideea că Meghan a născut deja este dat de o sursă care spune că Archie, primul copil al lui Harry și Meghan, folosește deja foarte des sintagma 'fratele mai mare', semn că știe că are deja o surioară. De asemenea, sursa citată mai povestește că Harry a fost văzut radiind de fericire în ultimele zile, lucru care a dus, din nou, la teoriile că ar fi deja tată pentru a doua oară.

Cu toate acestea, majoritatea site-urilor care au comentat informația celor de la New Idea sunt convinse că este un fake news și că Meghan este încă însărcinată și așteaptă nerăbdătoare momentul în care își va cunoaște fetița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete