Un Paste Fericit cu un vis implinit cu Dr. Oetker

Desfasurata in perioada 1 Martie – 15 Mai 2011, campania are loc la nivel national si implica toate produsele din gama atat de folositoare gospodinelor in aceasta perioada de sarbatori, ingredientele de patiserie.

Dr. Oetker isi propune sa fie alaturi de familia reunita, sa ofere un ajutor in plus la pregatirea mesei festive.

Premiile oferite, cele 380 de cosuri zilnice cu bunatati Dr. Oetker de la Iepuras dar si saptamanal, cele 11 Seturi complete de masa, vor spori, astfel, bucuria Sarbatorilor.

Iar pentru ca Pastele este o sarbatoare a familiei, cand toti se strang in jurul mesei, dar si un moment special, o ocazie pentru implinirea unui vis de-o viata, cei 50 de castigatori ai Marelui Premiu vor putea merge, alaturi de o persoana draga, intr-o excursie la Ierusalim, oras-simbol pentru Sarbatoarea Pastelui!

Premiile promotiei au fost alese astfel incat sa implineasca un vis cu adevarat valoros pentru consumatorii Dr. Oetker, cu miza spirituala si culturala, tinand cont de cele mai frecvente necesitati ale familiei de romani.

 

Intreaga promotie reprezinta, de fapt, o punere in practica a valorilor brand-ului Dr. Oetker in contextul traditiilor si culturii romanesti!

Dr. Oetker, Paste

Compania germana Dr. Oetker are o traditie de peste 120 de ani pe plan international, iar in Romania activeaza inca din anul 1998. Astazi, Dr. Oetker Romania ocupa, cu cele peste 230 produse, pozitia de lider de piata pe toate categoriile sale: ingrediente de patiserie, deserturi, conservanţi, musli, pizza & snack-uri congelate. Dr. Oetker vine in sprijinul consumatorilor, oferindu-le solutii la indemana pentru cele mai delicioase si rapide deserturi de casa precum si produse gata preparate ce aduc deliciul oricarui moment.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar