Un pacient infectat cu Covid-19, internat la „Matei Balș”, s-a aruncat pe geam de la etajul 2!

Noul bilanț alarmant al cazurilor de Covid-19 poate fi extrem de stresant pentru unii oameni. Frica și anxietatea privind propria sănătate, dar și a celor dragi, pot fi copleșitoare în cazul adulților.

Din cauza acestor stări, un pacient cu COVID-19 internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş' s-a aruncat de la fereastra unui salon aflat la etajul 2 al spitalului.

Instituţia a anunțat că în urma impactului, bărbatul de 51 de ani a murit. Medicii de la “Matei Balş” trag semnale de alarmă asupra riscului de depresie la pacienţii infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Într-un comunicat de presă, conducerea Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş' a anunțat tragica întâmplare.

„Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID – 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia.

S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București. Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindromului de depresie asociate COVID-19.

Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS)', se arată în comunicat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro