Un nou scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Nicoleta Dragne, despre Viviana Sposub: „Se comportă ca un cățel…”

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities' pare să scoată la iveală cele mai ascunse comportamente negative ale concurentelor. Luptă pentru a ajunge în finală este din ce în ce mai aprigă, iar discuțiile aprinse sunt la ordinea zilei.

De data aceasta, Nicoleta Dragne a spus câteva cuvinte mai puțin plăcute la adresa Vivianei Sposub. Totul a pornit de la comentariile fanilor din mediul online care au criticat-o din cauza Vivianei.

„Așa cum vorbești la testimoniale, așa să ai curajul să vorbești și cu mine față în față. Este vorba de cum spui niște chestii și pot fi interpretate acasă. În platou, ea se comportă că un cățel bine dresat și când nu suntem noi de față, își arată ghearele', a declarat Nicoleta Dragne.

Cum era de așteptat, Viviana Sposub nu a lăsat lucrurile așa și a oferit imediat replica.

„Nu poți să spui acum că din cauza mea ați primit mesaje… ar trebui să vă uitați la comportamentul vostru și de ce anumiți oameni vă dau anumite mesaje', a spus iubita lui George Burcea.

Viviana Sposub nu este pentru prima oară implicată în astfel de discuții. În urmă cu câteva ediții, aceasta a declarat că ținuta prezentată de ea îngroapă clasamentul.

Evident, reacțiile celorlalte concurente au apărut imediat și au fost surprinse să vadă cât de mult este schimbată rivala lor.

„Cât am fost eu pe locul unu sau Pamfile, nu a vrut să îngroape clasamentul. Poate crede că noi merităm mai mult decât Raluca?', a spus Ruxi.

Pe măsură ce emisiunea se apropie de finală, Viviana Sposub este și mai determinată să lupte pentru a fi câștigătoare. Aceasta își combină ținutele în cele mai extravagante moduri, încercând să obțină aprecierea din partea juriului, dar și a fanilor săi.

„Indiferent cine e pe primul loc, vreau să fiu și eu acolo!', a declarat Viviana Sposub, la Kanal D.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete