Un nou scandal între George Burcea și Andreea Bălan: „Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte”

Anul 2022 nu pare a fi un nou început pentru toată lumea. Discuțiile aprinse dintre George Burcea și Andreea Bălan continuă, iar relația lor pare a fi din ce în ce mai dificilă. Totul a pornit marți, 4 ianuarie, când actorul și-a sunat fiicele, iar una dintre acestea a cerut să vorbească cu Viviana Sposub, moment în care Andreea Bălan a izbucnit.

George Burcea a mărturisit că a avut o nouă dispută cu mama fetițelor lui și mai mult decât atât este nemulțumit de faptul că nu este lăsat să le vadă pe micuțe.

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. – pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. – Andreea Bălan).

Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut.

Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu?

Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana.

Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plină de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treabă', a declarat George Burcea pentru Click.

În toamna anului trecut, Andreea Bălan s-a supărat și a amenințat-o pe Viviana Sposub că o dă în judecată din cauza unor fotografii cu fetițele. Ella și Clara au petrecut câteva momente alături de tatăl lor, iar acesta încântat de prezența micuțelor a postat câteva imagini la Instastories. Acestea au fost preluate de iubita lui George Burcea, fapt care a înfuriat-o la maxim pe cântăreață. Imediat după discuția aprinsă pe care a avut-o cu Andreea Bălan, toate fotografiile au fost șterse.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete