Un membru al trupei 3 Sud-Est a devenit tătic din nou

Dincolo de succesul de care s-au bucurat în urmă cu ani mulți, cei trei membri ai trupei 3 Sud-Est și-au întemeiat familii extrem de frumoase. Unul dintre ei a devenit tătic din nou. Este vorba despre Viorel Șipoș care este acum și tată de băiat, având deja o fetiță în vârstă de patru anișori.

Viorel Șipoș este în culmea fericirii de când soția sa, Georgiana Șipoș, a născut cel de-al doilea copil al cuplului. Cântărețul în vârstă de 44 de ani a făcut marele anunț pe contul său de socializare. „A star is born', a fost mesajul artistului.

Postarea a primit numeroase aprecieri și mesaje în secțiunea de comentarii din partea fanilor.

„O viață minunată pentru o familie superbă! Să fiți sănătoși și fericiți cu toții!', „FELICITĂRI pentru venirea pe lume a îngerașului! Să vă trăiască minunea dăruită de Dumnezeu! Multă sănătate, fericire, bucurii și împliniri!.❤💐🍀🎂🎉🎉', „Felicitări! Să vă aducă numai bucurii!', „Să fie într-un ceas bun! Felicitări!', „Sincere felicitări, Georgiana Sipos ! Multă sănătate mamei și lui bebe!', sunt o parte dintre mesajele primite de Viorel Șipoș.

3SESeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Viorel Șipoș s-a căsătorit cu Georgiana în anul 2017. Ei mai au împreună o fetiță de patru ani, Rebeca. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de familia lor și postează rar fotografii în mediul online. De asemenea, cântărețul de la 3 Sud-Est nu vorbește foarte des despre viața sa privată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete