Un medic român distruge miturile privind reacțiile adverse ale vaccinului anti-Covid-19: „ARNm îşi face treaba lui, apoi este…”

Informațiile exacte despre vaccinul anti-Covid-19 sunt esențiale și pot ajuta la oprirea miturilor și zvonurilor comune.

Românii au fost extrem de reticenți în ceea ce privește vaccinul anti-Covid-19. Din nefericire, unii dintre ei au luat în considerare informațiile despre vaccinul anti-Covid-19 de pe internet. Specialiștii recomandă să se verifice dacă sursa este credibilă și dacă sunt actualizate în mod regulat.

Vaccinurile ARNm, cum ar fi Pfizer-BioNTech și Moderna, funcționează diferit față de alte tipuri de vaccinuri, dar declanșează totuși un răspuns imunitar în interiorul corpului nostru. Acest tip de vaccin este nou, dar procesul de cercetare și dezvoltare durează de mai multe decenii.

Cât despre reacțiile pe termen lung a acestui vaccin, medicul cardiolog Vasile Rădulescu oferă explicații clare de care ar trebui să ținem cont.

„Circulă încă o inepţie cu efectele adverse la 3-5-10 ani de la vaccinare, cu cancere şi leucemii (leucemia este tot un cancer, al sângelui, dar am pus separat ca să existe conştientizare a termenilor). Asta la tehnologiile ARNm, pentru că ADN modificat, pentru că genetică, pentru ca bau bau. Nu există aşa ceva', a transmis specialistul pe contul său de Facebook.

Mai mult decât atât, acesta susține că tehnologia ARNm își face treaba dezintegrându-se în organism.

„Nu are cum să schimbe ADN-ul, nu are cum să dea reacţii la 500 de ani de la administrare', a mai spus medicul Vasile Rădulescu.

De asemenea, cardiologul este convins că românii au fost bulversați de mulțimea de păreri cu care au fost asaltați referitor la vaccinul anti-Covid-19, acestea venind chiar din partea unor cadre medicale. El recomandă tuturor colegilor săi să păstreze coerență în transmiterea informațiilor și să se încerce respectarea ghidurilor oficiale.

„Dacă unul îţi zice ceva şi altul altceva, automat ai o nebuloasă în cap şi intri în standby', a precizat medicul.

Medicul cardiolog Vasile Rădulescu și-a manifestat disponibilitatea de a răspunde pe Facebook tuturor celor care vor să se vaccineze și își doresc mai multe informații de specialitate.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri