Un medic impostor a ucis un bărbat în timpul unei operații estetice

medic impostorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Un medic impostor a ucis un bărbat în timpul unei operații estetice. De data asta, însă, medicul nu profesa în România, ci în Republica Dominicană. 

Manuel Nunez, un american în vârstă de 29 de ani, de origine dominicană, a decis să se întoarcă în țara natală pentru a se supune unei intervenții estetice. Bărbatul voia să scape de grăsimea inestetică, dar nu a apucat să-și vadă visul cu ochii. Din păcate, a încăput pe mâna unui medic impostor, care nu era specializat în chirurgie estetică, ci în… ginecologie.

Un medic impostor a ucis 4 pacienți

Decesul a survenit la câteva ore după intervenția de liposucție, în urma apariției unor probleme respiratorii. Manevrele de resuscitare nu i-au fost de niciun ajutor. Cazul lui Manuel Nunez nu este singular în Republica Dominicană. Încă trei persoane înaintea lui au decedat în timpul operațiilor efectuate de unul și același “chirurg estetician”.

Doctorul Oscar Polanco este ginecolog și nu are, după cum e firesc, competențele necesare efectuării intervențiilor de chirurgie estetică. Ordinul chirurgilor esteticieni denunțase de mai multă vreme practicile acestui medic impostor, însă din lipsa probelor dosarul a fost clasat. Valoarea daunelor pe care ginecologul a trebuit să le plătească familiilor îndoliate s-a ridicat la 450.000 dolari.

Cel mai recent deces, cel al lui Manuel Nunez, a fost un motiv întemeiat pentru redeschiderea anchetei în cazul falsului medic din Republica Dominicană.

Medicul fals din România a scăpat de arestul preventiv

Acest caz ne aduce aminte de cazul celebrului medic fals Matteo Politi, chirurgul estetician care nu avea decât 8 clase și care a profesat în România, operând pe bandă rulantă. Aflat în arest preventiv din data de 7 februarie 2019, impostorul italian a fost eliberat la începutul lunii iunie 2019, fiind plasat sub control judiciar.

Citeste si

Primele declarații ale medicului cu 8 clase, Matteo Politi: Mi-au eliberat toate documentele și actele pentru a lucra în România'

Adevărul despre colaborarea dintre Claudia Pavel și falsul medic Matteo Politi

Sursa: Fox News

Sursa foto: facebook Manuel Nunez

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate