Un loc de parcare încinge spiritele la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Un show de stil ar trebui să fie despre haine, însă în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities' supărările apare din orice alt motiv. Cea mai recentă discuție a fost despre un loc de parcare.

Conflictul a pornit inițial de la o supărare de-a Ralucăi Dumitru, pentru că o altă concurentă, Mellina, parcase pe locul ei de parcare. În discuție a intervenit Adina Halas, care a precizat că nu există locuri de parcare desemnate și că toate au același drept asupra locurilor, în funcție de ordinea sosirii la filmări.

Discuția a luat amploare, aducându-se în discuție faptul că și Amna a fost rugată de la Raluca Dumitru să-și mute mașina, din aceleași considerente.

Raluca Dumitru a izbucnit în discuția cu Adina Halas, după ce Raluca i-a spus acesteia că o să-i zgârie mașina. Aceasta a declarat că: „Eu atunci când sunt nervoasă, trebuie să mă lăsați în pace. Atunci când sunt nervoasă nu pot să mă controlez'. „Trebuie să înveți, când ești în societate, să te porți frumos și diplomat și să-i respecți pe cei din jurul tău așa cum și tu ești respectată', a fost reacția Adinei.

Amna, la Bravo ai stil: „A fost lipsă de respect'

O a treia persoană a fost inclusă în discuție, Amna, iar discuția a escaladat. „Asumă-ți comportamentul tău, Raluca' i s-a zis acesteia. „Eu n-am nevoie de intermediari sau de persoane care să vină să-mi spună ce i-am făcut eu Amnei. M-am enervat rău de tot. Nu ai găsit persoana potrivită cu care să faci aceste lucruri. N-o să-mi cer scuze, și știi de ce, din cauza comportamentului tău, pentru că și tu ești la fel', a replicat Raluca.

În momentul în care Amna și-a început discursul, Raluca a părăsit platoul: „Nu pot să te ascult, sincer!'

A fost lipsă de respect, și față de mine, și față de Mellina, a fost o încălecare, pe românești. Nu poți să te porți, dar uite că poți să te porți și așa și m-am simțit foarte prost. Nu știu să fac față unor astfel de evenimente, așa am considerat că este inteligent și educat din partea mea să fac, să tac din gură, când am văzut un om transpus. Dar deja situația s-a repetat. Aveam masculul Alfa în echipă, Raluca, cea care ne învăța cum să parcăm fiecare. Eu cred că Raluca are niște frustrări foarte mari înăuntrul ei pe care nici măcar nu și le depistează', a concluzionat Amna.

Bravo ai stilSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cupluri care și-au spus Adio în 2021

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete